Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

LG mizeaza pe Europa pentru cresterea profiturilor: 7,4 miliarde dolari, vanzari nete pe 2007

28 Ianuarie 2008



Concernul LG Electronics, producator de aparatura electronica si comunicatii mobile, a anuntatca pentru 2007, vanzarile nete au atins valoarea de 7,446 miliarde de dolari in Europa, in crestere cu 20 la suta fata de 2006, precizeaza LG.


Mobile Comunications,a fost divizia care a inregistrat cele mai bune rezultate, dar cresterea a fost inregistrata de toate diviziile LG Electronics: Mobile Communication, Digital Display, Digital Appliance şi Digital Media, mai precizeaza compania.


LG considera ca succesul din Europa va asigura pentru 2008, o crestere a business-ului de peste 10 la suta, aici se va concentra mai ales pe gama de produse premium, apreciate de publicul tinta.


LG a mai amintit si de riscurile create de o posibila instabilitate economica in SUA, iar pentru atingerea obiectivului companiei -de a ocupa unul dintre primele trei locuri la nivel mondial pana in 2010-, Europa va continua sa fie una dintre regiunile cheie vizate de aceasta.


Pentru 2008, strategia companiei se va orienta spre cresterea cotei de piata pe segmentul de televizoare si electrocasnice, fiind incurajata in principal de succesul obtinul de divizia Mobile Communication.


Pentru aceasta, LG Electronics a planificat o serie de campanii majore, privind cresterea vanzarilor de televizoare la nivel global.


LG Electronics, Inc., cu peste82.000 de angajati, este lider mondial in furnizarea de produse inovatoare din domeniul electronicii, informatiilor si comunicatiilor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite