Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

ROMSYS a devenit Silver Partner pentru SAP, liderul mondial al solutiilor de bussiness

28 Ianuarie 2008



ROMSYS a devenit, incepand din 15 ianuarie 2008, Silver Partner al companiei SAP.


Nicio structura economica nu poate functiona fara sisteme informatice. De aceea solutiile IT (echipamente, soft, networking si comunicatii, solutii de securitate IT) au devenit o necesitate imperioasa.


Liderul mondial in furnizarea de solutii de business este, după cum se stie, SAP, alti mari jucatori in domeniu fiind Oracle si Microsoft. Solutiile lor de bussiness sunt implementate in toata lumea, prin integratorii de sistem, informeaza ROMSYS.


Compania ROMSYS este unul dintre acestia, avand incheiate parteneriate cu marii furnizori de solutii informatice, leaderi in domeniile respective. Este, de altfel, prima companie cu profil informatic certificata ISO 9001 inca din 1996. ROMSYS este lider in proiectarea, dezvoltarea si implementarea de solutii de management al afacerilor, securitatea sistemelor informatice, infrastructura de calcul si comunicatii, pe o gama variata de tehnologii si platforme.


Incepand din 15 ianuarie 2008, ROMSYS a devenit Silver Partner pentru liderul mondial in domeniu, SAP. Criteriile de accedere sunt complexe: numar de tranzactii, puncte obtinute in cadrul programului de parteneriat, aria de activitate, investitii in oameni etc, precizeaza compania.


Aspectul activitatii ROMSYS il constituie integrarea si implementarea diverselor tipuri de solutii IT, oferind clientului Solutia la cheie, urmand a oferi si servicii de mentenanta, training, suport tehnic.


Unul dintre clientii de referinta ai ROMSYS este E.ON Gaz Romania. Solutia SAP pentru Utilitati implementata de ROMSYS reprezinta o premiera pe piata IT romaneasca si are o importanta strategica pentru principalul furnizor de gaze din Romania.


'Faptul ca am fost alesi sa realizam acest proiect dintre mai multe firme de prestigiu reprezints o recunoastere a experientei de peste 14 ani a companiei ROMSYS in domeniul solutiilor complexe de IT &C din Romania” – a declarat Florian Semen, Director General al ROMSYS.


'PartnerEdge este un program de parteneriat care pune accent atat pe criteriile cantitative, cat si pe cele calitative. Nivelul `Silver` atins de compania Romsys demonstreaza capabilitatile Romsys de vanzare si implementare cu succes a proiectelor SAP la companii de dimensiuni şi cu nivele de complexitate foarte variate' a declarat Dl. Valentin Tomsa, Country Manager SAP Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite