Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Business Inteligence pentru LINUX

13 Septembrie 2004



SAS, lider in domeniul business intelligence, in colaborare cu Intel, va aduce SAS®9 in sistemul de operare Linux de 64-biti, pe procesorul Intel® Itanium® 2. Se estimeaza ca aceasta capabilitate va deveni disponibila incepand din noiembrie 2004.


SAS®9 este una dintre primele platforme majore de business intelligence la nivel enterprise care a fost transpusa pe servere bazate pe procesoare Itanium 2. Conform cercetarilor IDC, segmentul de piata pentru servere bazate pe procesoare Itanium livrate cu Linux se estimeaza ca va creste la 2 miliarde USD pana in anul 2008. Clientii SAS vor putea rula acest software de varf business intelligence pe servere bazate pe procesoare Itanium 2, putand opta pentru sistemul de operare Linux. Aceste noi capabilitati vor contribui la diminuarea factorilor de risc si la cresterea profitului rezultat din investitie, oferind o platforma de inalta performanta, fiabila si sigura, cu capabilitati imbunatatite, care va corespunde multora dintre cele mai exigente aspecte ale activitatilor de computing la nivel enterprise.


Intel Developer Forum este cel mai important eveniment al industriei tehnologiei pentru developerii hardware si software. Organizat in diverse locatii din intreaga lume, pe parcursul intregului an, IDF reuneste nume de marca din industria de gen, pentru a discuta tehnologii si produse de ultima ora pentru PC-uri, servere, echipamente de comunicatii si dispozitive handheld. Pentru mai multe informatii despre IDF si tehnologia Intel, vizitati http://developer.intel.com.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite