Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Check Point, creatorul lui Zone Alarm: venituri nete de peste 280 milioane dolari in 2007

29 Ianuarie 2008



Check Point Software Technologies Ltd, furnizorul de solutii de securitate Internet, a inregistrat, in 2007, un venit net, conform standardelor GAAP (The Generally Accepted Accounting Principles), de 281,1 milioane dolari, in crestere cu un procent fata de anul precedent, informeaza compania.


Standardele GAAP reprezinta colectia tuturor regulilor contabile aplicate in Statele Unite. Acestea sunt adoptate de Federatia Contabililor Certificati impreuna cu organismele americane de supraveghere a burselor de valori, asigurărilor, bancilor etc.


Veniturile totale au urcat cu 27 la suta in comparatie cu anul fiscal incheiat la 31 decembrie 2006, acestea fiind de 730,9 milioane dolari.


Pe securitatea retelei, Check Point a atins un venit record de 648,1 milioane dolari, cu o crestere de 13 la suta fata de 2006. De asemenea, securitatea datelor, a adus si ea 82,8 milioane dolari la venitul anual.


Check Point a rascumparat, in 2007, 9 milioane de actiuni la un cost total de 209,8 milioane dolari, avand o balanta de cash si investitii de 1,2 miliarde dolari.


Trimestrul al patrulea al anului trecut, a adus companiei venituri totale de 206,7 milioane dolari, in crestere cu 29 la suta in comparatie cu trimestrul patru al anului 2006.



Venitul net GAAP, a crescut si el cu 11 procente fata de trimestrul patru al anului precedent, ajungand la valoarea de 87,9 milioane dolari.


Check Point Software Technologies Ltd. este lider mondial in solutii de securitate internet, fiind lider de piata pentru enterprise firewall, personal firewall si VPN.


Check Point se axeaza doar pe securitate. PURE (protectie, unificare, fiabilitate, extensibilitate) este un concept Check Point de focus pe securitatea IT prin portofoliul larg de solutii de securitate a retelei, a datelor si a managementului securitatii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite