Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Primul multifuncţional laser color sub 1.000 EUR

29 Ianuarie 2008



Lexmark International, prin Ceemark Romania, in calitate de reprezentanţă autorizată, a anunţat lansarea multifuncţionalelor laser color X560n si X560dn, oferind clienţilor calitate şi productivitate într-un dispozitiv multifuncţional uşor de utilizat.


“Lexmark X560n adaugă o nouă soluţie în linia actuală de multifuncţionale laser color, fiind destinat clienţilor interesati in utilizarea impactului oferit de culoare în cadrul firmei lor” a spus Marty Canning, Vice Preşedinte Lexmark şi Preşedinte al Diviziei de PS&SD (Printing Solutions and Services Division). “X560n este de asemenea certificat “Energy Star”, ceea ce îl face un produs ideal pentru clienţii interesaţi în protejarea mediului inconjurator.”



Fiind proiectat pentru clienţii care imprimă şi copiază frecvent documente color, Lexmark X560n atinge performanţe clasa business, oferind viteze de imprimare de până la 30 ppm monocrom şi 20 ppm color, ce se adaugă facilităţilor de copiere de mare viteză, faxului robust şi posibilităţilor de scanare, toate acestea într-un singur echipament, la un preţ de numai 3599 RON. Este de asemenea prevăzut cu port standard de reţea, astfel încât poate fi uşor accesat de către mai mulţi utilizatori, ajutând la reducerea numărului de echipamente utilizate de clienţi în birou şi, implicit, la reducerea consumului de energie şi de bani cheltuiţi pentru consumabile şi costuri de mentenanţă.
Lexmark X560n va fi disponibil pe piaţa din Romania incepând cu luna februarie a acestui an.


Pentru clienţii interesaţi în reducerea impactului lor direct asupra mediului inconjurător prin reducerea consumului de hârtie utilizată, Lexmark lansează modelul Lexmark X560dn, prevăzut cu funcţia standard de imprimare faţă-verso. Lexmark X560dn va fi de asemenea disponibil pe piaţa din Romania incepând cu luna februarie, la preţul de numai 3949 RON.


Pentru îmbunătăţirea şi mai mult a productivităţii, Lexmark X560n este prevăzut cu un alimentator automat de 50 coli, pentru transmitere fax, scanare şi copiere de documente de mai multe pagini, mai rapid şi mai eficient.


Este uşor de întreţinut şi de utilizat şi foloseşte cartuşe de toner de mare capacitate, cu cea mai mică rată de intervenţie din clasa sa.
Lexmark X560n este primul multifuncţional laser color sub 1.000 EUR cu cartuşe opţionale de toner de 10.000 pagini** pentru fiecare din toate cele patru culori, oferind clienţilor un cost/pagină scăzut şi reducând impactul aspura mediului înconjurător, datorită necesarului mai mic de cartuşe utilizate. Suplimentar, programul de recuperare gratuită a cartuşelor Lexmark (LCCP), care este disponibil în mai multe de 50 de ţări, inclusiv in România, permite clienţilor returnarea cartuşelor utilizate în vederea reciclării acestora, fără niciun cost suplimentar.


Pentru o bună administrare a documentelor (scanare, partajare, organizare), Lexmark X560n include de asemenea aplicaţia NewSoft Presto! PageManager Deluxe. Utilizatorii pot folosi această aplicaţie pentru a converti documente scanate într-un format standard PDF sau să transfere conţinutul documentelor într-un fisier de tip “calcul tabelar” sau tip “document”, utilizând OCR. Pentru a economisi chiar şi mai mult timp, aplicaţia permite utilizatorilor scanarea documentelor direct în propriile aplicaţii de pe PC.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite