Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cum sa gestionez 10 000 de produse, 4 puncte de lucru si 1000 de clienti

29 Ianuarie 2008



Compania ROSIM’S, unic distributor în România al produselor Kohler, lider mondial în producţia de obiecte sanitare, va implementa soluţia SeniorERP pentru managementul resurselor strategice ale companiei. Rosim’s este de asemenea distributior exclusiv pentru România a unor branduri renumite, leaderi din domeniul obiectelor sanitare,ca: RIHO, ROLTECHNIK, EMCO şi EUROCERAMICA. SeniorERP a fost soluţia preferata de ROSIM’S dintr-un număr de 6 soluţii ERP locale şi internaţionale intrate în competiţie.

SeniorERP va eficientiza managementul resurselor în cadrul companiei, ce comercializează în prezent peste 10 000 de produse prin intermediul a 4 puncte de lucru, având peste 1000 de clienţi. Sistemul SeniorERP va asigura suportul pentru susţinerea unei creşteri previzionate de 50% a numărului de puncte de lucru şi de 30% a cifrei de afaceri a companiei, pentru anul 2008.

ROSIM`S UNIC SRL s-a distins în anii anteriori prin rezultate deosebite în domeniul metalurgic, unde, ca o recunoaştere a activităţii sale, a obţinut în anul 2000 locul al doilea pe ţara în acest domeniu, iar în 2001 locul al treilea. În ideea diversificării activităţii, compania a pătruns şi în domeniul importului şi distribuţiei de obiecte sanitare, unde a cunoscut o dezvoltare semnificativă a operaţiunilor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite