Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Symantec România vizează o creştere cu 70% a cifrei de afaceri în 2008

31 Ianuarie 2008



Symantec (Nasdaq: SYMC) a anunţat astăzi deschiderea unei reprezentanţe locale şi numirea în poziţia de Country Manager a lui Gabriel Tomescu. Apariţia reprezentanţei locale este rezultatul direct al succesului produselor Symantec pe piaţa românească şi a numărului tot mai mare de companii ce adoptă soluţiile Symantec.


„Piaţa din România a înregistrat o creştere semnificativă, prin urmare era timpul să deschidem biroul de reprezentare în această ţară,” a declarat Hedvig Bartha, Marketing & PR Manager Symantec pentru Europa de Est. „Ne bucurăm că avem o persoană experimentată şi plină de profesionalism, în persoana lui Gabriel Tomescu, care să conducă reprezentanţa din România”.
Gabriel Tomescu a fost numit la sfârşitul anului trecut Country Manager al biroului local din România. Absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, în vârstă de 36 de ani, Gabriel Tomescu a lucrat pentru companii multinaţionale de top, precum Xerox şi IBM.


„Este o provocare pe care am acceptat-o deoarece Symantec este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa IT,” a declarat Gabriel Tomescu, Country Manager Symantec România. „Până la sfârşitul lui 2008, toate marile companii din România vor avea oportunitatea de a vedea produsele noastre funcţionând. În acelaşi timp, cu ajutorul reţelei existente de parteneri ne vom concentra pe companiile mici şi mijlocii atât din Bucureşti, cât şi din ţară”. Se doreşte instruirea a cel puţin 200 de specialişti pe diferite tehnologii Symantec. Gabriel Tomescu îşi propune să obţină o creştere cu 70% a cifrei de afaceri pe 2008 faţă de 2007.
Biroul local Symantec va funcţiona ca reprezentanţă a companiei pe piaţa locală, principalele sale obiective fiind promovarea produselor Symantec şi acordarea de asistenţă tehnică clienţilor, distribuitorilor şi partenerilor. De asemenea, Symantec, prin intermediul biroului local, va asigura cursuri de pregătire clienţilor şi partenerilor de pe piaţa locală, astfel încât aceştia să poată beneficia de toate facilităţile produselor şi serviciilor oferite de către companie.
Comercializarea produselor Symantec va urmări acelaşi model de business, se va realiza în continuare prin reţeaua partenerilor locali, Romsym Data şi Omnilogic. Odată cu deschiderea biroului local, Symantec a inaugurat un nou program recompensator pentru partenerii de distribuţie. În cadrul aceluiaşi eveniment, compania S&T România a fost prezentată ca fiind primul Partener Premium Symantec.
Symantec deţinea în 2005 o cotă de piaţă de 32% pe piaţa de security software , de 34% pe Secure Content Management şi de 45% pe Data Protection & Recovery.





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite