Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Market Watch in casa noua

21 Septembrie 2004



Sediu nou hartaAceasta toamna frumoasa si bogata a adus ceva deosebit pentru echipa de la Market Watch: mutarea intr-un nou sediu, in al 5-lea an de la infiintare. Prin pasul urias facut pe harta orasului, din cartier direct in centru, noua locatie aflandu-se in vecinatatea kilometrului zero al Bucurestiului, realizam la modul fizic un deziderat aflat mereu in vederea noastra, de a fi cat mai aproape de cititori, parteneri si inserenti. Aceasta nu inseamna ca acum vom astepta la birou, precum „ganditorii“ de la Hamangia. Nu, tot noi ne vom deplasa si in continuare, insa mai prompt si mai eficient, pentru ca intr-o metropola intinsa si cu infrastructura transportului urban aflata mereu „in dezvoltare“, un sfert din timpul de lucru ajungi sa-l petreci prin statii sau ambuteiaje.


Totodata am rezolvat ceea ce devenea o problema pentru un colectiv in crestere nu numai numerica: spatiul vital de lucru. As spune ca ambientul biroului (impreuna cu situarea geografica) este hotaratoare pentru o buna activitate profesionala. Mentalitatea si determinarea unui salariat, mai ales daca este tanar si entuziast, se imbunatatesc daca i se ofera conditii la
un standard bun.


Schimbarea sediului societatii a presupus reinnoirea sau transferarea la noua locatie a contractelor cu furnizorii de
utilitati. Cu ocazia decuplarilor si a rebransarilor aferente acestei mutari, scurta intrerupere in special a serviciilor de comunicare (telefon, Internet) a paralizat aproape in intregime activitatea din redactie, amintindu-ne parca, daca mai era nevoie, cat suntem de dependenti de ceea ce vine prin cablu: text-voce-imagine. Suntem pe deplin in era comunicatiilor.


(Experienta acestei «incercari» am dori sa o transmitem celor aflati candva in situatia de a se muta la alta adresa doar prin doua invataminte: lasati sa mearga contractele de la vechea locatie si incheiati alte contracte pentru sediul nou; in momentul in care vi se furnizeaza servicii acolo unde
v-ati mutat, puteti rezilia vechile contracte cu furnizorii de utilitati. Urmand aceasta strategie, pe care noi nu am aplicat-o din necunoastere, evitati acea scurta perioada de hiatus de cateva zile in activitatea firmei, cand intr-o parte vi s-a luat telefonul si Internetul iar in cealalta parte inca nu le aveti puse in functiune).


Dezvoltarea imobiliara petrecuta in viata editurii se datoreaza cititorilor revistei Market Watch, ai cataloagelor auto si medicale editate, sustinatorilor si sponsorilor, precum si colectivului firmei, salariatilor din departamentele comerciale, redactorilor revistei, colaboratorilor care ne-au incurajat si sustinut sa facem acest pas inainte.
Tuturor le multumim.


Vom avea o toamna bogata in ceea ce priveste evenimentele din sfera IT&C. Agenda editiei septembrie a cuprins: Conferinta anuala a informaticienilor din administratia publica (ANIAP), Salonul producatorilor de software Binary, Broadband Conferences, 450 Digitalisation si multe alte manifestari de profil care sunt relatate pe larg in aceasta editie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite