Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

EBS Romania isi propune o crestere de 20% a cifrei de afaceri

31 Ianuarie 2008



Grupul EBS, ofertant de solutii software si servicii adiacente domeniilor IT / economice, a inregistrat, pe 2007, o cifra de afaceri de aproximativ 3,49 milioane de Euro, in crestere de 25% fata de anul predecent, informeaza compania.


Din cifra de afaceri realizata anul trecut, 36% provine din vanzarile de pe piata interna, iar 64% din vanzările de pe piata externa.


EBS Romania este activa pe piata internationala ca furnizor de servicii de IT outsourcing (Nearshore) si dezvoltarea de aplicatii software la cerere.


Pe piata romaneasca, EBS ofera sistemul software integrat Clarvision ERP destinat firmelor de productie din sectorul industrial.


In 2007, EBS Romania a intrat pe piata germana cu sistemul software integrat Clarvision ERP. In prezent, acesta se afla in faza de productie, Universitatea de Stiinte Aplicate pentru Tehnica si Economie finalizand cu success proiectul de implementare.


Tot in 2007, compania clujeana a reusit sa se impuna si pe piata serviciilor adiacente informatice de tipul suportului si administrarii la distanta a unor sisteme informatice.


Printre proiectele derulate de EBS, se numara productia de prelucrare logica a buletinului oficial al statului Luxemburg si pregătirea de tipar a publicatiilor Bancii Central Europene din Frankfurt.


“Dorim ca in 2008 să crestem eficienta si rentabilitatea intregii noastre activitati prin optimizarea proceselor de productie software, prin cresterea aportului de servicii BPO la cifra de afaceri a grupului, precum si prin ridicarea nivelului pregatirii profesionale a intregii echipe EBS. Ne propunem sa obtinem o crestere a numarului de clienti Clarvision cu 35% fata de 2007, concomitent cu o crestere generalaa cifrei de afaceri de 20%.”, a declarat Daniel METZ, Director General EBS Romania.


EBS Romania face parte din grupul de firme EBS, cu sediul in Cluj-Napoca.


In prezent, compania are peste 180 de angajati si este Microsoft Gold Certified Partner si IBM Partener.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite