Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Utilizatorii Yahoo Music Unlimited vor fi transferati catre serviciul Rhapsody

04 Februarie 2008



Yahoo va inceta operarea serviciluide inregistrare online pentru distribuirea de muzica, si isi va transfera utilizatorii catre serviciul Rhapsody, parte a RealNetworks Inc, se arata intr-un comunicat AP.


Termenii acordului inca nu au fost dezvaluiti, miscarea facand parte din strategia yahoo pentru promovarea serviciilor online de distribuire a melodiilor.


“Oamenii doresc sa consume muzica in diferite forme si prin intermediul diverselor dispozitive si platforme, iar noi dorim sa fim prezenti cu cat mai multe solutii, “ a declarat Scott Moore, directorul diviziei media Yahoo.


Moore a mai declarat ca acest parteneriat ii va permite companiei Yahoo sa isi focalizeze interesul inspre serviciile gratuite, pe baza de publicitate si alte oferte media.


Serviciul Yahoo Music Unlimited, le permite utilizatorilor sa descarce un numar nelimitat de melodii, cat timp abonamentul le este activ.


Se asteapta ca in a doua jumatate a acestui an, sub parteneriatul Yahoo-RealNetworks, utilizatorii Yahoo Music Unlimited sa fie transferati catre serviciul Rhapsody.


Serviciul Rhapsody are in prezent 2.75 miliarde de utilizatori la nivel global.
Ca parte a contractului cu RealNetworks, Yahoo va integra Rhapsody in portalul de muzica online.


Atat Yahoo cat si Rhapsody au oferit anterior, muzica in format MP3.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite