Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Rack-Soft implementează un sistem de management al calităţii certificat de TÜV CERT conform ISO 9001

06 Februarie 2008



Rack-Soft, dezvoltator şi integrator specializat în aplicaţii pentru servere şi centre de date a obţinut certificarea sistemului de management al calităţii conform standardului ISO 9001:2000. Implementarea standardului ISO 9001:2000 asigură clienţii şi partenerii Rack-Soft de faptul că organizaţia urmăreşte în mod activ creşterea calităţii proceselor şi în consecinţă a produselor şi a serviciilor livrate, conform unor proceduri bine stabilite.


“Grija pentru îmbunătăţirea calităţii este o activitate zilnică în cadrul Rack-Soft, indiferent dacă ne referim la procese, la software-ul dezvoltat, la servicii sau la relaţia cu clienţii şi partenerii. Chiar daca activăm de câţiva ani pe o piaţă în care calitatea şi performanţa sunt atribute definitorii, procesul de certificare conform ISO 9001:2000 ne-a ajutat să organizăm procedurile interne pe baza unui standard internaţional recunoscut. Apreciez foarte mult profesionalismul filialei din România a companiei germane TÜV Rheinland, care a supervizat acest proces”, a declarat Bogdan Cârstoiu, Director General Rack-Soft.


Rack-Soft oferă în prezent o gamă largă de aplicaţii software pentru servere şi centre de date, precum: 4PSA VoipNow, 4PSA DNS Manager, 4PSA Server Controller şi suita 4PSA pentru Parallels Plesk.


“Prin aceasta certificare arătăm încă o dată clienţilor şi partenerilor noştri că organizaţia se concentrează pe îmbunătăţirea calităţii proceselor, lucru care se reflectă în produsele software şi serviciile oferite”, a declarat Cornel Niţă, Marketing Manager Rack-Soft. “Cum peste 95% din producţie se livrează la export, certificarea ISO 9001 se înscrie în planul strategic al companiei de a spori eficienţa, competivitatea şi valoarea brandurilor proprii pe pieţele externe”.


Certificarea ISO 9001 a Rack-Soft este valabilă începând cu luna Ianuarie 2008 şi este rezultatul procesului de audit efectuat de către TÜV Rheinland România. Acreditarea este acordată de TGA - Consiliul de Acreditare German şi este valabilă la nivel internaţional.




Tags: Rack-Soft, ISO

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite