Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Man and Machine a devenit noul distribuitor Autodesk in Romania

07 Februarie 2008



Man and Machine Group, unul dintre distribuitorii importanti (Value Added Distributor) la nivel european ai Autodesk, a preluat miercuri, distributia produselor Autodesk in Romania, informeaza compania.


Dupa 17 ani de promovare a produselor CAD in piata romaneasca, A&C International a decis sa transfere afacerea unui distribuitor a carui valoare este recunoscuta pe plan european.


Grupul Man and Machine a infiintat la Bucuresti o filiala care va prelua de la A&C International SA toate contractele si autorizatiile necesare. Echipa de vanzari a companiei A&C International a fost preluata de catre Man and Machine si in curand se va muta in noul sediu.


Nou infiintata companie "Man and Machine Romania SRL" se va ocupa exclusiv de distributia produselor software Autodesk.


“Am demarat lucrul chiar de la inceputul lunii februarie, cu o echipa experimentata, deja formata. Noul web-site www.manandmachine.ro este deja public, iar pe viitor planificam sa extindem nivelul serviciilor catre partenerii nostri, suplimentând personalul existent”, a declarat Luminita Popescu, director operaţional, Man and Machine Romania.



Aceasta schimbare face parte din planul de dezvoltare a afacerii Autodesk in Romania, avand ca obiective principale valorificarea oportunitatilor de afaceri din Romania, dezvoltarea si sustinerea retelei de parteneri si consolidarea pozitiei de lider in toate industriile carora li se adreseaza.


“Man and Machine România va beneficia atat de experienta dobandita in operatiunile internationale ale Man and Machine Group, cat si de informatiile acumulate de-a lungul timpului referitoare la piata locala de catre echipa din Romania. Partenerii vor beneficia de procesele de administrare logistica si de afaceri la nivel profesional, precum si de experienta de marketing si vanzari specifica industriei, detinuta de Man and Machine", a declarat directorul de vanzari pentru Europa de sud-est al Autodesk, David Palas.


Man and Machine Software SE (M+M) este unul dintre cei mai importanţi distribuitori de software de proiectare si productie asistata de calculator (CAD/CAM) din Europa, având filiale în Germania, Austria, Elveţia, Franţa, Italia, Anglia, Belgia, România, Suedia, Polonia dar si in Statele Unite ale Americii, Japonia si zona APAC.


Gama de produse oferita de M+M cuprinde solutii CAD/CAM cu nivele de pret/performanta diferite pentru cele mai importante industrii (inginerie mecanica, arhitectura, infrastructura).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite