Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Man and Machine a devenit noul distribuitor Autodesk in Romania

07 Februarie 2008
Infiintata in anul 1984, compania are sediul central în Wessling, Germania. În anul 2006, cu un numar de 300 de angajaţi, cifra de afaceri a Man and Machine a depasit cifra de 170,3 milioane euro, compania fiind cotata in "Prime-Segment" la Bursa de Valori din Frankfurt.


Autodesk, Inc., este lider mondial in dezvoltarea de aplicatii software de proiectare 2D si 3D destinate pieţelor de proiectare mecanica, arhitectura, constructii, infrastructura, media si entertainment. Din momentul aparitiei pe piata a aplicatiei AutoCAD, in 1982, Autodesk a dezvoltat cel mai mare portofoliu de solutii complete pentru modelare digitala 3D, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-si testa ideile inainte de a le pune in practica.


Companiile aflate in clasamentul “Fortune 1.000” se bazeaza pe instrumentele oferite de Autodesk pentru a vizualiza, simula si analiza performanta in conditii reale, inca de la primele faze ale procesului de proiectare, pentru a economisi timp si bani, pentru a creste productivitatea si calitatea produselor si pentru a sustine procesul de dezvoltare.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite