Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Man und Machine va investi 3 milioane Euro īn Romānia

08 Februarie 2008



După preluareaafacerilor si personalului fostului distribuitor A&C,Man and Machine Software SE va investi peste 3 milioane Euro în piața românească pentru a obține cele mai bune performanțe. Cu aproximativ 21 de milioane de cetateni si cu o economie puternica, in continua crestere (in special in zonele de infrastructura si constructie), Romania reprezinta una dintre cele mai atractive piete din estul Europei, unde, pana acum, M+M nuera prezenta decat in Polonia. Pentru M+M este de asteptat ca afacerile din Romania, in 2008, sagenereze vanzari de aproximativ 8 milioane de euro si un profit operational EBIT in valoare de 0.6 milioane de euro.
Avand in vedere pozitia exclusiva pe piata, marja tinta de 7.5% EBIT este mai mare decat cea obisnuita de 4-5% realizata in mod normal pe segmentul de comert al M+M.



Se astepta ca pe termen mediu, cresterea sa inregistreze 30 de procente pe an, dublu fata de media din alte tari.
Compania M+M va investi imediat aproximativ 3 milioane de euro, suma care poate creste cu pana la un milion pe durata urmatorilor trei ani, in functie de performanta.
Valoarea economica prezinta o magnitudine de 5 la 6 pe EBIT, si se asteapta ca recuperarea investitiei sa se realizeze in aproximativ cinci ani.
“Aceasta achizie reprezinta dorinta noastra de a participa, intr-o oportunitate cu o baza solida de crestere, pe pietele in plina dezvoltare din estul Europei”, a declarat Adi Drotleff, CEOM+M
“Am inceput sa ne extindem in Europa, prin prezenta in 16 tari, oferindu-ne posibilitatea mai mult ca niciodata, sa folosim o economie la o scara larga, in management, marketing si administratie”, a aratat compania.
Pregatirea pentru inceperea afacerii din Bucuresti, nu a durat decat cateva saptamani, datorita implementarii sistemelor deja existente SAP si Logistic.”



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite