Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Symantec Backup Exec 12 : protectie certificata a datelor pentru sisteme Windows noi si existente

21 Februarie 2008Symantec Backup Exec 12


Symantec Backup Exec 12 ofera protectie certificata a datelor pentru sisteme Windows noi si existente


Symantec Corp. a anunţat lansarea produsului Symantec Backup Exec 12 for Windows Servers, standardul de piaţă în protecţia datelor pentru Windows – de la servere la staţii – oferind backup disk-to-disk-to-tape şi restaurare rapidă şi eficientă. Backup Exec 12 introduce suport certificat şi optimizat pentru Microsoft Windows Server 2008, restaurare granulară îmbunătăţită pentru aplicaţiile critice şi suport pentru mai multe platforme. Backup Exec 12 se integrează acum cu soluţii performante de la Symantec, incluzând sistemul unic de alertă globală pentru securitate, ThreatCon, Enterprise Vault pentru protecţia arhivelor email şi noul Symantec Protection Network pentru accesarea stocării aflate în altă locaţie. Backup Exec 12 aduce de asemenea backup şi restaurare mai rapidă pentru medii Microsoft Exchange, SQL Server, Active Directory şi SharePoint ca şi suport pentru medii non-Microsoft.
Backup Exec 12 for Windows Servers – primul program de backup şi restaurare certificat pentru Windows Server 2008 – oferă backup disk-to-disk-to-tape şi restaurare eficientă pentru medii bazate pe Windows. Oferind protecţie optimizată a datelor pentru Microsoft Windows Server 2008 plus adevărata protecţie continuă pentru servere de fişiere, staţii şi servere Microsoft Exchange şi SQL, Backup Exec 12 permite organizaţiilor să restaureze date existente la un moment dat în timp pentru a îndeplini obiective stricte de restaurare. Backup Exec 12 restaurează rapid date dintr-un backup folosind tehnologia patentată Granular Recovery Technology care elimină necesitatea rulării backup-urilor căsuţelor poştale pentru a putea restaura mesaje individuale din Exchange, şi facilitează restaurarea datelor din SharePoint, SharePoint Services, şi Active Directory – de la documente la atribute şi proprietăţi ale utilizatorilor – în secunde.
Noile integrari, inovatoare, cu alte produse performante de la Symantec imbunatatesc suplimentar protectia datelor. Integrarea cu Symantec Enterprise Vault ofera backup si restaurare rapida, eficienta, pentru arhive critice, in timp ce integrarea cu Symantec Endpoint Protection ofera backup proactiv in cazul aparitiei unui eveniment de nivel ridicat in Internet ThreatCon. Integrarea cu Online Storage for Backup Exec, o noua oferta “software-as-a-service” din cadrul Symantec Network Protection, ofera acces securizat, usor de administrat, bazat pe web, la spatiu de stocare aflat la distanta in centrele de date Symantec, in timp ce solutia complementara Backup Exec System Recovery ofera restaurare completa a sistemelor Windows si protectie avansata pentru recuperare in caz de dezastru pentru Windows Server 2008 si alte sisteme critice. In plus, Backup Exec 12 extinde protectia la sisteme Macintosh precum si servere Lotus Domino si include suport pentru dispozitivele IBM N-series si dispozitivele de banda LTO-4.
“Pe masura ce companiile adopta un mediu Windows Server 2008, va fi imperativ sa aiba si o solutie de backup si restaurare performanta pentru protejarea noilor sisteme ca si a aplicatiilor Microsoft critice ruland pe platforme pe 64 de biti”, a spus Lauren Whitehouse, Analyst for Enterprise Strategy Group. “Symantec Backup Exec 12 este o astfel de solutie, oferind o protectie complexa a datelor care permite organizatiilor sa creasca si sa scaleze mediile Windows in siguranta”.
Backup Exec 12 for Windows Small Business Server ofera protectie completa a datelor si restaurarea sistemelor pentru companii mici ruland sisteme Microsoft Small Business Server. Disponibil in editii Standard si Premium, Backup Exec 12 for Windows Small Business Server include backup si restaurare mai rapida si mai flexibila pentru servere Exchange si SQL, impreuna cu noua integrare cu Symantec Endpoint Protection.
Backup Exec 12 for Windows Small Business Server suporta acum aproape toti agentii si optiunile disponibile pentru Backup Exec 12 for Windows Server, oferind unelte robuste pentru managementul stocarii si suport extins pentru aplicatii si pentru protectia serverelor Windows si non-Microsoft aflate la distanta. Backup Exec 12 for Windows Small Business Server introduce suport pentru medii Microsoft SharePoint şi Microsoft Active Directory ca şi pentru sisteme Linux, Unix, NetWare şi Macintosh aflate la distanţă.
“Cu suportul certificat pentru Windows Server 2008 plus suportul pentru principalele aplicaţii Microsoft, Backup Exec 12 este un exemplu important al angajamentului Symantec de a oferi soluţii rapide şi eficiente de backup şi restaurare pentru necesităţile Windows în continua evoluţie pe care le au clienţii noştri”, a spus Pat Hanavan, Vice president of product management, Symantec. “Mai mult, noile integrari cu mai multe produse, care au fost introduse in Backup Exec 12 vor permite clienţilor să securizeze, salveze si arhiveze date critice pentru a reduce riscurile IT si a administra costurile.”
Soluţiile sunt disponibile în România prin Romsym Data.


Romsym Data este companie româneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Româna pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite