Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

MaxCAD a realizat în 2007 vânzări de 2,5 milioane de euro din aplicaţii de proiectare şi servicii

21 Februarie 2008



La încheierea anului financiar 2007, firma MaxCAD, Reseller Autorizat Autodesk, a anunţat creşterea vânzărilor la 2,5 milioane de euro, în creştere cu 25% faţă de anul precedent. Vânzările au înregistrat o evoluţie surprinzătoare pe pieţele proiectării specializate din domeniile: infrastructură cu aplicaţia AutoCAD Civil 3D - creşteri de 130%, mecanică cu aplicaţia Autodesk Inventor Series - peste 75%, GIS - creştere de peste 75%.
„Am remarcat anul acesta preferinţa pieţei de proiectare pentru soluţiile complete pe care le oferim. Strategia noastră este de a oferi valoare proiectanţilor prin consultanţă, aplicaţii software performante, training şi suport tehnic pentru utilizarea eficientă a aplicaţiilor. Având în vedere evoluţia pieţei căreia ne adresăm, estimăm pentru anul 2008 o creştere cu circa 40% a vânzărilor de aplicaţii specializate şi a serviciilor de consultanţă şi training”, a declarat Florin Balcu, director general MaxCAD.
Având utilizatori în toată ţara, MaxCAD realizează un procent substanţial din totalul vânzărilor de software Autodesk din România. Acest lucru este posibil datorită capacităţii de a extinde oferta de aplicaţii Autodesk cu aplicaţii complementare, a serviciilor de consultanţă şi training, cu soluţii complete pentru arhitecţi şi ingineri proiectanţi. Anul trecut MaxCAD a derulat primul Road Show de prezentare a soluţiilor de proiectare în cele mai importante centre din ţară.
Piaţa a recunoscut necesitatea şi calitatea serviciilor de training şi consultanţă oferite de experţii MaxCAD, valoarea acestora înregistrând o dublare faţă de 2006. Numărul de proiectanţi care au urmat cursurile de instruire MaxCAD a depăşit 200.
Evoluţia MaxCAD pentru softurile dedicate pieţei de infrastructură se datorează în primul rând situaţiei actuale a pieţei, când proiectele de drumuri sunt vizibil o prioritate naţională. Apoi, ca Reseller Autorizat Autodesk pentru aplicaţia AutoCAD Civil 3D, MaxCAD oferă valoare adăugată pentru proiectanţii de drumuri prin aplicaţiile complementare Advanced Road Design, Canalis pentru sisteme de canalizări şi Hydra pentru amenajări hidro. Prin aceste aplicaţii MaxCAD vine în întâmpinarea utilizatorilor oferind soluţii specializate de proiectare.
„Am convingerea că investiţia în calitatea serviciilor MaxCAD şi experienţa mea de 26 de ani în domeniul proiectării asistate de calculator va conduce la o poziţionare clară a firmei ca cel mai important jucător pe piaţa de profil din România. Consider că, bazându-ne pe echipa de experţi tehnici ai MaxCAD, vom continua să avem un aport semnificativ în vânzările de software Autodesk din România”, a menţionat Cristian Dumitrescu, CEO MaxCAD şi President/CEO A&C International.
Sub deviza „The CAD expert”, MaxCAD oferă cele mai bune servicii de implementare, consultanţă şi training din piaţă, pentru toate domeniile de proiectare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite