Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

SeniorERP pentru Windows Server 2008

24 Februarie 2008



Avantajul tehnologic în sprijinul dezvoltării

Sunt frecvente cazurile în care furnizorii de software sacrifică avansul tehnologic în favoarea dezvoltării extensive de funcţionalităţi, mai mult sau mai puţin relevante. În acelaşi timp, companiile au nevoie de tehnologii puternice, cu o durată de viaţă extinsă, care să le susţină creşterea şi să fie un factor de stabilitate în interiorul organizaţiei. Raţiunea este simplă: tehnologiile învechite induc costuri de întreţinere mult mai mari, sunt generatoare de stres şi, mai devreme sau mai târziu, nu mai sunt suportate de către produc\tor, deci trebuie înlocuite.


Ca parte a strategiei de dezvoltare tehnologică permanentă, Senior Software pune la dispoziţia clienţilor noua versiune SeniorERP destinată platformei Windows Server 2008, cel mai avansat sistem de operare Windows Server de până acum, conceput să stea la baza următoarei generaţii de reţele, aplicaţii şi servicii Web. Odată cu implementarea SeniorERP pe noua platformă, având avantajul finalizării transferului clienţilor pe sistemul de baze de date SQL Server 2005, se deschid noi capabilităţi de dezvoltare, livrare şi administrare de funcţionalităţi, confortul unei reţele securizate şi creşterea eficienţei tehnologice a organizaţiei, în condiţiile reducerii semnificative a costurilor de întreţinere.


Windows Server 2008 – Performanţă, Scalabilitate, Interoperabilitate
Windows Server 2008 vine cu o platformă web puternică pentru aplicaţii şi servicii, Internet Information Services 7.0 (IIS7), oferind scalabilitate, securitate, flexibilitate în configurări, performanţă ridicată, facilităţi extinse de administrare şi monitorizare, constituind o platformă capabilă de o creştere susţinută a activităţilor de business.
Serverul de aplicaţie SeniorERP este optimizat pentru a beneficia de noile capabilităţi oferite, menite să ridice substanţial standardele de performanţă şi securitate precedente, în condiţiile minimizării timpilor pierduţi în administrarea şi mentenanţa sistemului. Prin integrarea cu platforma de comunicare Windows Communication Foundation şi prin integrarea unor instrumente puternice de monitorizare în timp real a eventualelor disfuncţionalităţi, are loc o extensie a capabilităţilor de management ale sistemului.
Noi standarde de securitate
Implementarea SeniorERP pe Windows Server 2008 aduce cu sine avantajul celor mai înalte standarde de securitate, la nivel de server, de reţea, de informaţii sau de utilizatori. Nevoia de siguranţă creşte odată cu accesul la informaţii în timp real. Noile tehnologii acoperă şi scenarii de operare în mod conectat, conectat parţial sau deconectat, sau interconectări între sisteme diferite (ERP, SFA, WMS, CRM, E-Commerce). Standarde de securitate ridicate sunt necesare şi pentru protejarea datelor atât de accesări neautorizate, în special la nivel de raportări manageriale, cât şi de pierderi sau distrugeri necontrolate.
Un instrument solid pentru automatizarea proceselor
de business
Integrarea cu platforma de comunicaţii Windows Communication Foundation oferă posibilitatea selecţiei sistemelor de securitate, precum şi a modului de transmitere a datelor în funcţie de specificul clientului, conducând la reduceri substanţiale ale costurilor cu infrastructura. De asemenea, platforma de comunicaţie poate fi adaptată diverselor cerinţe specifice în funcţie de tipul de client care accesează serverul de aplicaţie (Windows Smart Client, Web client, Windows Mobile Smart Client). Un avantaj competitiv se resimte în special la companiile cu puncte de lucru dispersate geografic, automatizarea activităţilor de rutină asigurând un flux neîntrerupt de lucru şi o mai mare viteză de circulaţie a datelor.
Ca un alt exemplu, interfaţarea unui portal de e-commerce cu serverul de aplicaţie SeniorERP se realizează acum prin conector direct, deci nu necesită sincronizări de date şi nu afectează performanţa SeniorERP. De asemenea, portalul poate fi instalat pe servere colocate în data center, severul de aplicaţie poate fi hostat la client fără probleme, în condiţii de securitate maximă.
Implementarea SeniorERP pe cel mai flexibil şi robust sistem de
operare Windows Server de până acum se traduce pentru companii într-o mai mare flexibilitate în configurări menite să aducă aplicaţia mai aproape de nevoile de business şi într-o reducere consistentă a pierderilor de acces, muncă, timp, informaţii şi control. Configuraţia actuală face posibile automatizări, atât în interiorul sistemului, cât şi cu sisteme exterioare, imposibil sau extrem de greu de realizat în trecut, care deschid noi perspective de dezvoltare.
Lori Haiducescu, Director de Operaţiuni, Senior Software

Arhitectura soluţiei

Ca urmare a alegerilor tehnologice făcute în perspectiva anilor următori, arhitectura SeniorERP este configurată pentru a oferi avantaje pe termen lung:
• Server de aplicaţie SeniorERP hostat în IIS 7.0 + Windows Process Activation Service (WAS) şi .Net 3.0;
• Server baze de date: SQL Server 2005;
• Client Windows: smart client, .Net 3.0, cu actualizare automată prin ClickOnce;
• Client mobile: smart client .NET CF 2.0;
• Portal E-Commerce integrat cu SeniorERP, realizat utilizând ASP.NET 2.0;
• Platforma de colaborare + publicare BI: Sharepoint 3.0;
• Platforma de comunicare SeniorERP bazată integral pe WCF



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite