Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

NET COM lanseaza generatia a 3-a a sistemului Alcatel OmniPCX Office

21 Septembrie 2004



OmniPCX Office este un sistem de telecomunicatii ultra-modern ce functioneaza pe orice tip de arhitectura de retea, constituindu-se in platforma ideala pentru o companie care utilizeaza comunicatii VoIP (Voice over IP). Solutia este conceputa pentru utilizarea pe termen lung, cu posibilitatea up-gradarii la noi cerinte. Sistemul ofera posibilitatea comunicarii multimedia: voce, date, video.
Facilitatile de securitate sunt corespunzatoare celor mai inalte exigente. Protocoale foarte puternice de criptare protejeaza comunicatia si managementul sistemului. Utilizatorii au posibilitatea sa-si interconecteze PC-ul cu terminalul telefonic si sa utilizeze in mod interactiv bazele de date si alte aplicatii (Microsoft Office, Lotus Notes) in timpul convorbirilor.


„Arhitectura revolutionara bazata pe un nucleu IP furnizeaza sistemului flexibilitate si creeaza economii importante clientilor datorita convergentei native voce-date. Beneficiind de un sistem de securitate foarte puternic, Alcatel OmniPCX Office este solutia potrivita pentru nevoile companiilor mici si medii. Sistemul este deja foarte bine perceput pe piata, marturie fiind numeroasele comenzi pe care le avem deja. Pot sa va spun ca primul sistem de acest gen va fi instalat la sediul central al MIRO Bank“, ne-a declarat Bogdan Mihalcea, director general Net Com.


Punctele forte ale solutiei departajeaza sistemul de competitori:

  • usor de instalat si intretinut
  • implementarea solutiei Call Center ofera posibilitatea interactiunii cu clientii prin mijloacele lor preferate de comunicare: e-mail, mesaje instante prin Web, voce sau fax
  • cost de intretinere foarte scazut: instalare rapida, costuri reduse de integrare aplicatii noi, scaderea facturilor telefonice, imbunatatirea eficientei utilizatorilor.
  • cresterea productivitatii datorita serviciilor de telecomunicatii oferite angajatilor indiferent de locatie.
  • protejarea investitiei in infrastructura IT



    Parerea ta conteaza:

    (0/5, 0 voturi)

    Lasa un comentariu



    trimite
    oxo
    http://
    11 Mai 2007, 08:13:56