Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Becker Acroma a ales Microsoft Dynamics

05 Martie 2008



Novensys, furnizor de solutii pentru managementul informatiilor, si Becker Acroma Balkan, furnizorul numarul 1 in lume al sistemelor de finisare pentru industria lemnului au anuntat semnarea contractului de implementare a unei solutii inteligente pentru managementul informatiilor, pe tehnologie Microsoft. Becker Acroma a ales Microsoft Dynamics NAV, solutie de gestiune a resurselor intreprinderii (ERP), oferita de Novensys, care va integra angajatii companiei, clientii si furnizorii printr-un sistem destinat imbunatatirii proceselor interne, cresterii productivitatii si reducerii costurilor de productie.


“Am ales Novensys in primul rand pentru ca au dovedit ca sunt cei mai buni in managementul relatiilor cu clientii. Au cea mai mare echipa de consultanti din Romania, pe langa sediul din Bucuresti au puncte de lucru in Timisoara, Cluj si Brasov, peste 30 de implementari la nivel national, experienta si renume in implementari in domeniul logisticii si comertului si un portofoliu integrat de solutii care aduce valoare adaugata pentru orice client. In plus, este cel mai mare partener din Romania al Microsoft, pentru divizia Dynamics. Am obtinut timp de implementare foarte bun si un cost al solutiei pe care cu siguranta il vom recupera in max un an de la investitie. Asocierea Novensys - Microsoft Dynamics NAV ne-a determinat sa alegem cel mai bun parteneriat pentru compania noastraa declaratG. Anders Elgeborn, Managing Director, Becker Acroma Romania.


“In urma semnarii unui contract pentru implementarea solutiei Microsoft Dynamics NAV, Becker-Acroma este cel mai nou client Novensys. Pentru castigarea acestui proiect am concurat cu cei mai importanti jucatori din piata. Faptul ca am castigat demonstreaza inca o data pozitia pe care ne-am castigat-o in ultimii ani de cel mai important partener Microsoft pe solutii ERP din Romania. Cu fiecare proiect castigat demonstram ca suntem o echipa de profesionisti, care pune suflet in ceea ce face si careia ii place lucrul bine facut. Gestionarea eficienta a resurselor unei companii (ERP) reprezinta un factor cheie care poate asigura succesul afacerii clientilor nostri. De aceea si abordarea noastra este diferita in functie de nevoile fiecarui client in parte. Microsoft Dynamic Nav este un produs excelent pentru piata din Romania, acopera toate ariile business-ului dispunand de o gama larga de module. Este un instrument eficient de unificare si structurare a informatiei, cu o capacitate foarte mare de a fluidiza schimbul de date dintre departamente. Cu alte cuvinte, Dynamics NAV este cel care simplifica viata oamenilor de afacerideclara Romeo Iacob, Director Marketing si Vanzari in Novensys.


Dynamic NAV este o solutie Microsoft in continua dezvoltare, usor de folosit, care permite acces instantaneu la orice informatie gestionata, raportare facila, corecta si rapida. In cazul Becker Acroma Romania solutia permite deasemenea integrarea sistemului de raportare al companiei din Romania cu sistemele de raportare ale celorlalte companii ale grupului din Europa si din toata lumea. Fiind o solutie scalabila, Dynamics Navpermite o extindere ulterioara atat in ceea ce priveste functionalitatile cat si numarul de utilizatori. Dynamics NAV dispune de o gama larga de module care isi gasesc aplicabilitatea in toate ariile unei afaceri. Un avantaj considerabil al solutiei este flexibilitatea de care da dovada, in sensul ca poate suferi modificari, adaugiri de module chiar si dupa ce a fost implementata, plus siguranta oferita de strategia de dezvoltare pe termen lung asigurata de Microsoft.


Implementarea Dynamics NAV aduce o serie de avantaje si beneficii printre care: acces instantaneu la informatii financiare si de business actualizate in timp real si integrate cu toate informatiile din marketing si vanzari astfel incat clientii pot lua cele mai bune decizii intr-un timp relativ scurt. Cu Microsoft Dynamics NAV identificarea tendintelor si obtinerea de informatii detaliate despre fiecare din activitatile unei companii nu a fost niciodata mai usoara.Nivelul de control poate fi definit la interior iar automatizarea practicilor si procedurilor financiare poate fi realizata in functie de nevoile interne ale fiecarei oranizatii. In plus, informatiile financiare si a tranzactiilor realizate intre companii afiliate pot fi interconectate foarte usor. Integrarea nativa cu alte produse Microsoft de infrastructura, larg raspandite, interfata familiara asemanatoare Microsoft Office si usurinta in utilizare conduc la un timp foarte scurt de adoptie din partea utilizatorului final.


Echipa Novensys include peste 30 de specialisti cu expertiza certificata in diverse arii ale Microsoft Dynamic NAV (financiar, productie, management depozit, programare, dezvoltare solutie, analiza costurilor), precum si in SQL si management de proiect.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite