Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> HR >> Stiri si comunicate

“Demonstration Day: SumTotal Systems – Managementul resurselor umane”, seminar dedicat, organizat de SumTotal Systems si Romsym Data

07 Martie 2008




SumTotal Systems si partenerul sau ROMSYM DATA au organizat azio conferinta dedicata unui public specializat in HR numita “Demonstration Day: SumTotal Systems - Managementul resurselor umane”.


SumTotal Systems este in topul companiilor care activeaza in domeniul e-learning la ora actuala, ocupand detasat pozitia nr. 1, conform ultimelor studii realizate in luna februarie 2008. Romsym Data, partenerul sau, este una dintre cele mai importante firme din domeniul IT din Romania, fiind specializata in distributia de produse software, dar si in oferirea de servicii adiacente cum ar fi consultanta, training, implementare etc., ocupandu-se inclusiv de oferirea de solutii complete tuturor institutiilor, organizatiilor sau firmelor interesate.


Dl. Philip Harman, Channel Manager al companiei SumTotal Systems, a facut o prezentare generala, aratand ca, in momentul acesta, peste 17 milioane de utilizatori folosesc solutiile SumTotal si peste 1500 dintre cele mai cunoscute companii, corporatii, banci, agentii guvernamentale, institutii etc. din intreaga lume, toate aceasta munca ducand la niste cifre de afaceri impresionante, “ceea ce demonstreaza ca, in mod sigur, SumTotal merge pe drumul cel bun”.


Dl. James O’Gorman, Senior Solutions Consultant al companiei SumTotal Systems, s-a ocupat, in continuare, de descrierea suitei TotalPerformance, explicand detaliat care sunt modulele incluse si la ce se refera Performance Management, Talent Management, Planificarea salariala, cum se realizeaza integrarea LMS (Learning Management System) si a oferit informatii despre raportare si recrutare, insistand permanent asupra faptului ca “angajatii sunt bunul cel mai de pret al oricarei companii” si ca “valoarea consta in acestia, deoarece ei, la randul lor, creaza valoare”. “Numai cultivand si dezvoltand talentele in oricare colectiv se creaza echipe gata sa obtina cele mai bune rezultate in afaceri”, a afirmat dl O’Gorman.


Concret, TotalPerformance reprezinta un software de management al performantelor angajatilor, datorita caruia se realizeaza informarea, alinierea la cerintele generale si dezvoltarile individuale, contorizarea evolutiei tuturor, precum si dezvoltarea pe planurile si in directiile necesare in cazul tuturor angajatilor unei organizatii sau companii, toate acestea ducand la sustinerea intr-o masura mult mai mare a strategiei organizatiei sau companiei respective.


Modulele care alcatuiesc TotalPerformance sunt: “Goal Management”, “Performance Appraisals”, “Multi-rater/360 Feedback”, “Workforce & Succession Planning” si “ToGo”.


Sunt oferite toate functionalitatile necesare la ora actuala, insa exista o flexibilitate suficient de mare, insotita de scalabilitate corespunzatoare, pentru a fi permise si orice tipuri de modificari care s-ar putea sa apara in viitor si de care ar trebui sa se tina cont.


Toate modulele sunt perfect compatibile unul cu celalalt, datele putand fi folosite in comun sau schimbate intre module, realizandu-se permanent actualizari si tinandu-se cont de orice modificare facuta. Toate acestea sunt posibile datorita celei mai sofisticate actualizari de date realizata de cei de la SumTotal, in cadrul acestei solutii software de top.


De asemenea, in cadrul acestei manifestari, a fost descrisa si suita Total LMS (Total Learning Management Systems), prezentand modulele, interfetele si functionalitatile disponibile, precum si felul in care se realizeaza raportarea.


Mai exact, Total LMS constituie un cadru pentru management in domeniile e-learning, raportarii si certificarii si o urmarire a istoricului, respectand standardele si regulamentele existente, simultan cu mentinerea unei flexibilitati destul de mari care indeplineste cerintele specifice ale organizatiei. De asemenea, se integreaza in sistemele si procesele deja existente pentru a deschide calea catre instruirea si cunostintele din interiorul diverselor sisteme ale organizatiei.


In urma utilizarii lui, cresc veniturile si calitatea serviciilor, se micsoreaza timpul necesar diverselor activitati de instruire, se reduc cheltuielile operationale si se imbunatatesc performantele din domeniul invatarii.


“Practic, datorita Total LMS, cresteti puterea a peste 100 de servicii Web in cazul sincronizarii in timp real si integrarii lor in portalul dvs. de management al invatarii si administrarii cunostintelor”, a aratat James O’Gorman.


In concluzie, din ce in ce mai multe organizatii sau firme au, pe zi ce trece, departamente de tipul “Talent Management Business Unit” si din ce in ce mai multe persoane activeaza in pozitia de Manager, ocupandu-se de “managementul talentelor”, din momentul in care se intelege ca numai datorita talentului si cunostintelor angajatilor si dezvoltarii permanente a acestora se ajunge la dezvoltarea organizatiei sau institutiei respective si, in final, la profituri si performante mult mai mari.
. Pentru a obtine mai multe informatii despre produsele si serviciile SumTotal, se poate vizita site-ul www.sumtotalsystems.com sau www.romsym.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite