Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Sea Bell Trading a implementat cu succes SeniorERP on demand

19 Martie 2008



Compania Sea Bell Trading, unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori de produse congelate cu specific marin, foloseste solutia SeniorERP pentru gestionarea proceselor de afaceri ale companiei. Sea Bell Trading a ales o implementare de tip on demand a solutiei oferite de Senior Software. Implementarea rapida a fost facilitata de tehnologia de ultima generatie incorporata in aplicatie, bazata pe Windows Server 2008, Windows Communication Foundation, Click Once, SQL 2005 si .NET 3.0.


Sea Bell Trading a decis implementarea SeniorERP in varianta on demand, sau SAAS (Software as a Service). Criteriile care au stat la baza acestei decizii au fost analiza specificului pietei proprii, nevoia acuta a implementarii imediate si a utilizarii rapide unei solutii ERP in conditiile in care nu s-a dorit o investitie majora in infrastructura IT (servere, personal calificat, administrare si mentenanta).


Software as a service (SaaS), sau software-ul “on demand” reprezinta una dintre tendintele actuale de livrare a aplicatiilor informatice, in care aplicatia este gazduita de furnizorul serviciului pe serverele proprii, fiind direct accesibile clientilor prin intermediul internetului. Accesul la aplicatie se face pe baza unui abonament, nefiind necesare achizitionarea unor licente sau investitii in infrastructura.


Sea Bell Trading este o companie ce activeaza in domeniul FMCG si are ca obiect central de activitate importul si distributia produselor congelate cu specific marin. De asemenea, detine o sectie de reambalare a acestor produse, majoritatea lor fiind distribuite sub brand Sea Bell de parcul auto propriu. In ultima perioada de timp firma a cunoscut o crestere importanta a volumului activitate prin adaugarea a noi clienti in portofoliu. Datorita operatiunilor desfasurate cu toate lanturile mari de hypermarketuri din Romania, Sea Bell a avut ca scop acoperirea nevoilor de planificare si control in conditiile unor resurse IT limitate si a unui business distribuit geografic. Accesul la informatii in timp real si factorul timp in operatiunile companiei au un rol critic, datorita perisabilitatii marfurilor importate si distribuite.


“Solutia SeniorERP oferita de Senior Software a ajutat compania noastra sa ajunga rapid la o mai buna gestionare a resurselor prin urmarirea activitatii tuturor departamentelor in timp real. Ne-am rezolvat probleme ca: urmarirea stocurilor si miscarilor intre gestiuni, a clientilor si furnizorilor, posibilitatea previzionarilor comenzilor catre furnizori, urmarirea mai usoara a livrarilor catre clienti incepand cu necesarul pentru productie si terminand cu incarcarea masinilor. Acum avem o raportare exacta a miscarilor financiare si s-a usurat mult munca departamentului de logistica”, a declarat Livia Pana, Sef Department Achizitii, Sea Bell Trading.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite