Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Un MBA care face diferenţa

24 Martie 2008



ROLAND GAREIS CONSULTING împreună cu WIRTSCHAFTSUNIVERSITÄT WIEN şi în colaborare cu UNIVERSITATEA POLITEHNICĂ BUCUREŞTI doresc să vă informeze despre lansarea în România, începând cu 23 mai 2008, a programului „Professional MBA Project & Process Management”.



Director Academic,
Prof. Univ.
Dr. Roland Gareis


Program modern, ambiţios, bine fundamentat
Este singurul program MBA din România care oferă specializare dublă în Project & Process Management. Toate modulele sunt susţinute de o echipă de lectori străini cu o bogată experienţă academică şi profesională. Unii dintre ei predau la unele din cele mai bune programe MBA din lume. Sunt 3 profesori
de la INSEAD Franţa, clasificat în 2006 într-un studiu al KPMG citat de Financial Times pe locul 2 în Europa şi pe locul 8 în lume, sunt 2 profesori de la MIT Sloan School of Management locul 10 în lume şi aşa mai departe.
Conţinutul programului a fost elaborat de Prof. Dr. Roland Gareis, Directorul Academic al programului cu o experienţă de peste 20 de ani în managementul proiectelor şi proceselor.
Domnia sa este profesor în cadrul WIRTSCHAFTSUNIVERSITÄT, Viena, şi a predat în cadrul GEORGIA INSTITUTE of TECHNOLOGY, Atlanta, şi EIDGENOSSISCHEN TECHNISCHEN HOCHSCULE, Zurich. Programul este acreditat EQUIS (European Quality Improvement System). EQUIS este sistemul internaţional de acreditare pentru calitate în managementul educaţiei. Doar 108 instituţii din 32 de ţări din lume au acreditare EQUIS.


Work and learn
Programul conţine 21 de module: 9 de Business Fundamentals şi 12 de Project & Process Management. Două din cele 21 module sunt programate a se desfăşura în Viena, pe durata a 5 zile. Programul durează 18 luni, la care se adaugă perioada necesară redactării tezei. Programul nu implică întreruperea activităţii profesionale, întrucât cursurile au loc la sfârşit de săptămână, pentru 2-3 zile, în medie un weekend pe lună. Programul oferă cursanţilor acces la platforma de învăţare electronică a Universităţii din Viena - “Learn@WU”. Aceasta conţine peste 20000 de resurse de învăţare on line şi în medie sunt peste 1.4 milioane de pagini afişate în fiecare zi.
Costul programului este de 19.800 Euro/2 ani sau 9.900 Euro/an şi se achită direct în contul Universităţii din Viena în
2 sau în 4 rate. Taxa de rezervare loc este de 1.000 de Euro şi se deduce din costul total. Spre deosebire de un MBA în străinătate, la acesta nu se adaugă costuri de viaţă semnificative. Pentru aplicaţiile bine fundamentate oferim reduceri.
Cerinţele pentru admitere sunt de minim 2 ani experienţă (preferabil în project management), cunoaşterea limbii
engleze şi susţinerea unui interviu cu domnul Gareis.


MBA Workshop
Pentru a prezenta punctual participanţilor beneficiile acestui program, ROLAND GAREIS CONSULTING organizează în fiecare lună un workshop despre programul MBA şi despre avantajele pregătirii specializate în Project & Process management. Găsiţi detalii pe site-ul nostru www.rgc.com.ro.
Cu sediul central la Viena, ROLAND GAREIS CONSULTING derulează, de mai bine de 20 ani, programe de training şi consultanţă în managementul proiectelor, proceselor şi programelor. Prin activităţile derulate în România încă din 2005, compania oferă instruire de specialitate către companii orientate pe proiecte precum şi companiilor aflate în procese de transformare. Câţiva dintre clienţii săi cei mai cunoscuţi în România sunt Petrom, BCR, Rominserv sau AC Nielsen, Austrian Airlines, Creditanstalt Bankverein în Austria. Din 2007, PMI a acordat companiei Roland Gareis Consulting statutul de Registered Education Provider.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite