Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Business Objects a lansat prima platformă inteligentă din industrie – BusinessObjects XI 3.0

24 Martie 2008



O singură platformă enterprise, BusinessObjects XI 3.0, sparge barierele business intelligence-ului tradiţional, pentru a asigura că toţi oamenii dintr-o organizaţie pot avea acces la informaţia de care au nevoie pentru a face diferenţa. Informaţiile fac angajaţii mai productivi, partenerii şi furnizorii mai eficienţi, iar clienţii mai fericiţi şi mai loiali. BusinessObjects XI 3.0 permite organizaţiilor să adune acest avantaj de performanţă.

Toate informaţiile corecte
Business intelligence-ul tradiţional s-a concentrat pe modul cel mai uşor de a obţine date: informaţii structurate centrate pe procese, numere şi text salvate în baze de date interne, analizate de către un grup de analişti şi distribuite pe bucatele unui grup restrâns de utilizatori. Cu BusinessObjects XI 3.0, toate informaţiile vor fi accesibile oamenilor din întreaga organizaţie şi a reţelei de afaceri extinse. În conformitate cu un sondaj recent realizat pe 154 de directori executivi realizat de Economist Intelligence Unit (EIU) la solicitarea Business Objects, mai puţin de unul din 10 directori executivi crede că are informaţiile corecte de care are nevoie pentru a lua decizii de afaceri critice. BusinessObjects XI 3.0 oferă oamenilor de afaceri încrederea că datele lor sunt corecte, oferindu-le posibilitatea de a vedea sursa lor, astfel încat să ştie că informaţiile sunt de încredere şi corecte.


Acces pentru toată lumea
Întreg spectrul de funcţionalităţi BI oferite de BusinessObjects XI 3.0 – de la raportare, interogare şi analize, dashboard-uri la analize predictive – ajută la siguranţa că toţi oamenii primesc interfaţa corectă şi la nivelul de interactivitate al funcţiei lor. Business Objects a dezvoltat generaţia viitoare de interactivitate cu utilizatorul, incluzând aici funcţii de căutare şi explorare, BI mobil şi indicatori, pentru a extinde puternic puterea şi libertatea BI către comunităţile îndepărtate.


BusinessObjects XI 3.0
include actualizări ale portofoliului său, cum ar fi:
Crystal Reports® 2008, standardul de raportare de facto al
industriei, singura soluţie ce are încorporat Flash şi Flex pentru o mai mare interactivitate şi integrare a BI-lui cu procesele de business.
Web Intelligence®, cel mai avansat instrument de interogare, raportare şi analiză pentru medii SAP şi non-SAP, acum oferind pentru prima oară utilizatorilor două variante de acces: atât online, cât şi offline.
Xcelsius® 2008, este un instrument de vizualizare de tipul point-and-click, creat să realizeze dashborduri interactive,
care acum permite crearea unor instrumente analitice mai puternice.
Polestar, este un instrument nou ce combină uşurinta şi viteza unei căutari cu încrederea şi puterea analitică a BI, oferind răspunsuri rapide la întrebări de business.
BI Widgets, este o nouă funcţionalitate ce aduce indicatori personalizaţi direct pe ecranul oamenilor, astfel încât ei pot urmări indicatorii de performanţă şi pot accesa informaţii de ultimă oră.
Voyager, este un instrument de explorare a datelor OLAP,
conceput special pentru analişti financiari şi de afaceri, acum îmbunătăţit cu analize şi vizualizări multidimensionale.
Mobile, o soluţie de acces la distanţă a rapoartelor BI preferate şi a indicatorilor, cu date în timp real printr-un simplu clic pe un dispozitiv wireless, ce include alerte îmbunătăţite şi mod de analiză „deconectat”.
Live Office, permite integrarea şi actualizarea simplă de date noi în documentele Microsoft Office Word, Excel şi PowerPoint, cu un suport mai mare al platformei.
Dashboard Builder, oferă instant o imagine detaliată a activităţilor prin vizualizarea întregului conţinut de BI într-un singur dashboard consolidat, acum cu interfaţă îmbunătăţită şi posibilitatea de a crea fluxuri de documente.
Suport îmbunătăţit pentru utilizatorii SAP, incluzând performanţă şi suport crescut pentru SAP metadata şi o integrare largă pentru aplicaţiile SAP.


O singură platformă pentru un BI complet, de încredere şi agil
Cu BusinessObjects XI 3.0, departamentele IT pot să rezolve cererile de business într-o manieră eficientă de costuri, oferind toate informaţiile corecte tuturor celor care au nevoie de ele.
O singură platformă inteligentă oferă servicii comune, cum ar fi managementul informaţiilor, managementul metadatelor,
securitate şi audit al datelor.
Nou în BusinessObjects XI 3.0 este BusinessObjects Data Services, ce combină două tehnologii lidere de piaţă: Data Integrator şi Data Quality. Totul într-o soluţie de clasă enterprise, prima din industrie.
Romsym Data este partenerul Business Objects în România.


Pentru mai multe informaţii despre soluţiile de BI oferite ne puteţi contacta la tel. 3221690 sau pe email: office@businessobjects.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite