Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Culori strălucitoare cu o viteză extraordinară

24 Martie 2008



Confruntându-se cu problema creşterii eficienţei campaniilor de marketing direct, companiile de profil se orientează din ce în ce mai mult către mailingurile color personalizate bazate pe un eveniment declanşator, care generează rate de răspuns superioare celor tradiţionale.
Pornind de la acestă tendinţă, Océ a conceput familia de sisteme de imprimare Océ JetStream, care permite firmelor de mailing să ofere clienţilor lor rate de răspuns ridicate, concomitent cu preţuri scăzute pentru campanii.
Viteza, calitatea excepţională a printului şi compatibilitatea cu aplicaţiile de tip AFP/IPDS, specifice familiei Océ JetStream, o recomandă pentru tipărirea campaniilor de mailing
personalizate, a tirajelor scurte de cărţi şi a manualelor, precum şi a altor documente cu date variabile.
Seria Océ JetStream este unică prin capacitatea sa de a produce imagini color de calitate superioară, cu o viteză de 2180 imagini pe minut şi la o rezoluţie de 600 dpi. Secretul
său îl reprezintă revoluţionara tehnologie piezoelectrică “drop-on-demand”- Océ DigiDot. Această inovaţie tehnologică utilizează capete de imprimare inkjet piezoelectrice ce eliberează cerneala la cerere. Graţie ei, utilizatorii au posibilitatea de a varia dimensiunea picăturilor, astfel putând reproduce fidel cele mai complexe imagini şi cele mai fine detalii.
Totodată, dimensiunea scăzută a picăturilor de cerneală reduce temperatura de uscare, consumul de energie şi, implicit, costurile.
În cazul imprimării color a documentelor cu o viteză foarte mare, acurateţea şi integritatea informaţiilor sunt esenţiale.
De aceea, sistemele Océ JetStream încorporează funcţii avansate pentru sincronizarea duplex şi păstrarea corectitudinii datelor. Alături de acestea, pentru a preveni alimentarea accidentală a unor cerneluri greşite sau amestecarea culorilor, se folosesc etichete RFID pentru identificarea acestora.
Cu Océ JetStream 2200 profesioniştii tiparului pot obţine rezultate financiare extraordinare, sporindu-şi productivitatea, reducând costurile şi oferind noi servicii clienţilor lor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite