Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Productie >> Stiri si comunicate

BenQ lanseaza cea mai compacta camera digitala de 8 MP din lume - BenQ DSC X800

24 Martie 2008



BenQ anunta astazi lansarea celei mai compacte camere digitale de 8 megapixeli din lume, BenQ DSC X800, cu o grosime de numai 9.8mm. Acest produs se constituie într-un adevarat player multimedia portabil deoarece face posibila vizualizarea înregistrarilor video în format MPEG 4, ascultarea de melodii în format MP3, dar si înregistrari audio (activând modul voice recorder), fiind partenerul ideal oriunde v-ati deplasa. Echipata cu un ecran LCD luminos cu diagonala de 3” (7,62 cm), obiectiv cu zoom optic 3x, functie Face-Tracking si mod Super Shake-Free, BenQ X800 le permite utilizatorilor sa capteze amintiri pretioase prin intermediul unor imagini de foarte buna calitate.


BenQ X800 se distinge printr-un ecran LCD LTPS luminos cu diagonala de 3” (7,62 cm) si un obiectiv de tip prisma ce este încorporat în totalitate în carcasa camerei, realizând astfel cel mai compact design posibil. Atunci când se efectueaza zoom-ul într-o imagine, toate miscarile lentilelor au loc în interiorul camerei. În plus, BenQ X800 poate capta obiecte apropiate datorita functiei sale de fotografiere micro de la numai 1 cm. Camera se evidentiaza, de asemenea, printr-un design deosebit, cu o parte mata, din otel, care acopera carcasa lucioasa. În variante de culoare negru sau rosu, carcasa are un finisaj aparte, ce da o nota de eleganta camerei.
BenQ DSC X800 este un player portabil ideal ce ofera functionalitatea audio si video a unui player multimedia inclus într-o camera digitala. Când utilizatorul doreste schimbarea modului de functionare din camera foto digitala în player multimedia, culoarea butoanelor se schimba din albastru în rosu, pentru o operare facila. Utilizarea se face foarte usor si datorita faptului ca produsul este „localizat”, având meniul în limba româna. Utilizatorii pot vizualiza înregistrarile video favorite în format MPEG-4 sau pot asculta muzica preferata cu ajutorul castilor ce ofera, de asemenea, o calitate audio excelenta. Utilizarea aparatului ca reportofon se face foarte simplu, activând modul voice recorder. BenQ X800 înregistreaza video în format MPEG 4, cu 30 de cadre pe secunda la o rezolutie VGA de 640 x 480 pentru o transmisie video/audio de calitate. Mai mult, BenQ X800 este conceputa pentru a functiona perfect chiar si în mediile slab luminate, cu o sensibilitate foarte înalta de pâna la ISO 4000, astfel încât imaginile sa fie captate în mediul lor natural de iluminare, fara a fi necesara folosirea blit-ului.
Pentru a asigura imagini de înalta calitate, BenQ X800 este dotat cu un mod de captare unic S.S.F. (Super Shake Free). Daca se produce o miscare în timp ce se realizeaza fotografiile, modul S.S.F. va ajuta la eliminarea distorsiunilor nedorite. BenQ X800 este prevazuta, de asemenea, cu functia Auto Face Tracking, ce poate auto-focaliza pâna la noua figuri.
Echipata cu Z-Lighting si Wize Zoom, BenQ X800 asigura imagini de înalta calitate realizate fie în medii întunecate sau de la distanta mare. Multumita tehnologiei patentate Z-lighting, utilizatorii pot ajusta luminozitatea si balansul fotografiilor, în modul playback. Wise Zoom le ofera utilizatorilor un efect de zoom de 30x la rezolutia VGA atunci când se focalizeaza la o anumita distanta. BenQ X800 este compatibila atât cu formatul 4:3 cât si 16:9, permitându-le utilizatorilor sa vizioneze fotografiile pe orice tip de display. Beneficiind de 29 moduri de fotografiere (snow, fireworks, building, food, museum, candle light, party, text, child, sunset, flower, pet etc.) BenQ X800 permite surprinderea imaginilor simplu si rapid.
BenQ X800 poate stoca înregistrarile audio/video pe un card de memorie MicroSD, compatibil SDHC, cu o capacitate pâna la 4GB.
BenQ X800 este disponibila din luna aprilie, la un pret de vânzare estimat de 699 lei.



Tags: camere foto, BenQ

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite