Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Symantec foloseste virtualizarea pentru protectia mesageriei

27 Martie 2008




Noua editie virtuala a dispozitivului Symantec Mail Security 8300 permite utilizatorilor sa adauge sau sa elimine instantaneu componente antispam si antivirus


Symantec Corp a lansat Symantec Mail Security 8300 Series Virtual Edition, o versiune virtuala completa a dispozitivului premiat pentru securitate email. Operand in medii VMWare Server si ESX, Virtual Edition ajuta la reducerea costurilor si la economii de timp oferind utilizatorilor abilitatea de a ajusta instantaneu capacitatea de filtrare antispam si antivirus fara a necesita adaugiri sau configurari ale infrastructurii fizice.
“Volumul de spam fluctueaza de la o zi la alta, desi per total este in crestere. Raportul Symantec referitor la situatia spamului din ianuarie 2008 a aratat ca spamul a ajuns la noi maxime la sfarsitul anului 2007, ajungand la 75% din toate emailurile trimise”, a spus Art Gilliland, Vice President of Product Management, Symantec. “Symantec Mail Security 8300 Virtual Edition ofera utilizatorilor puterea de a creste instantaneu capacitatea securitatii email oricand au nevoie”.
Consola centralizata a Editiei Virtuale permite utilizatorilor sa creasca sau sa scada instantaneu capacitatea de scanare a mesajelor pe mai multe servere si dispozitive. Utilizatorii pot de asemenea sa sincronizeze automat configuratii si raportari pe aceste sisteme, permitandu-le sa masoare mai bine si mai usor eficienta sistemelor si sa indeplineasca cerintele de conformitate ale standardelor si reglementarilor. Symantec Mail Security 8300 Series Virtual Edition imbunatateste eficienta infrastructurii email prin scanarea si eliminarea mesajelor nesolicitate din retea si serverele email. Motorul Symantec Mail Security 8300 ofera o eficienta de peste 97% si este unica solutie din industrie care combina functii de scanare si filtrare atat email cat si pentru mesagerie instantanee intr-un singur produs.
“Symantec Mail Security Virtual Edition tinteste cea mai mare provocare a securitatii emailului intr-o companie, si anume cum sa faci fata volumelor crescande de email si spam pastrand in acelasi timp costurile reduse”, a spus Chris Christiansen, Program Vice President for IDC’s Security Products and Services. “Dispozitivul virtual de la Symantec ofera clientilor posibilitatea de a scala rapid si incremental infrastructura de securitate email beneficiind in acelasi timp de avantajele utilizarii resurselor in medii virtuale”.
Symantec Mail Security Virtual Edition permite de asemenea o instalare si implementare mai rapida, fiind astfel mai usor ca niciodata sa evaluezi solutia inainte de a o implementa in mediul de productie. In cateva minute, o solutie completa a Editiei Virtuale poate fi deblocata cu ajutorul unei licente si implementata intr-un mediu virtual.


Tehnologie performanta sustinuta de Symantec Global Intelligence Network
Symantec Mail Security 8300 a fost inclus recent in lista anuala a publicatiei Infoworld “Top Technology Products for 2008” la categoria securitate. Publicatia a subliniat “functiile superioare anti-spam si anti-malware, functiile puternice pentru medii enterprise, uneltele excelente pentru management si raportare, si interfata administrativa foarte ergonomica”. Au subliniat de asemenea instalarea facila si pretul scazut comparativ cu alte produse testate.
Toate produsele Symantec Mail Security 8300 sunt sustinute si suportate de catre Symantec Global Intelligence Network, care actualizeaza solutiile pentru a detecta cele mai noi atacuri spam si amenintari la adresa securitatii. Aceasta retea este formata din peste 150 milioane senzori antivirus, 2 milioane de adrese de email pentru detectarea spamului, 40.000 senzori pentru intruziuni si firewall, si peste 4.300 sisteme monitorizate si administrate in intreaga lume.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite