Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ECM >> Stiri si comunicate

Lexmark a lansat in aprilie ‘Luna Pământului’

05 Aprilie 2008



Distrugerea pădurii tropicale reprezintă a doua cauză majoră a incălzirii globale. Pe durata ‘Lunii Pământului’, Lexmark efectuează o donaţie majoră către fundaţia engleză Rainforest Foundation, care va permite protejarea a 242 hectare de pădure tropicală.
În România, reprezentanţa Lexmark extinde această iniţiativă şi lansează o promoţie dedicată resellerilor Lexmark, ce vizează majoritatea imprimantelor cu duplex, având drept scop educarea utilizatorilor finali în tipărirea faţă-verso şi, automat, în reducerea cantităţii de hârtie consumată.
Lexmark amplifică impactul anual al ‘Zilei Internaţionale a Pământului’, prin extinderea acesteia pe durata întregii luni aprilie.
Iniţiativa “Ziua Internaţionala a Pământului’, demarată pe 22 aprilie 1970 în S.U.A., este deja preluată la nivel global şi este dedicată educării populaţiei de pe întregul glob în protejarea mediului înconjurător.
Lexmark consideră că protejarea planetei presupune în primul rând o schimbare de atitudine şi necesită implicarea fiecarei persoane, zi de zi, in sensul reducerii consumului de hartie. Acesta este motivul pentru care, în luna aprilie,se va alocaun buget important recompensării resellerilor care vor promova imprimantele şi multifuncţionalele Lexmark cu duplex.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite