Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ARoBS – Radiografia unei afaceri

24 Septembrie 2004



ARoBS Transilvania Software (www.arobs.com) este o prezenta activa pe piata romaneasca prin promovarea solutiilor software de automatizare a vanzarilor,
Optimall, localizare parc auto prin Optimall – GPS, de
instruire la distanta prin Eschool si ABOS, solutie pentru informatizarea agentiilor de turism.


In domeniul sistemelor informatice pentru industria turismului, in primavara acestui an s-a finalizat implementarea solutiei informatice pentru Eximtur SA, cel mai mare operator de turism din Transilvania, care consta in crearea unui sistem de rezervari complet automatizat care gestioneaza intreg procesul dintr-o agentie de turism, de la contractarea locurilor pana la incasarea banilor. Toate filialele din tara ale agentiei Eximtur precum si revanzatorii folosesc cu succes aplicatia de rezervari on-line de bilete.


„Prin implementarea solutiei software dezvoltata impreuna cu firma ARoBS am reusit sa gestionam foarte bine locurile disponibile si am pus la dispozitia revanzatorilor un sistem eficient pentru efectuarea de rezervari online. Dar cel mai important lucru este ca am dublat vanzarile fata de anul 2003“, a declarat d-na Lucia Morariu, presedinte al agentiei de
turism Eximtur SA.


ARoBS a finalizat implementari la multe agentii reprezentative din domeniul turismului din Bucuresti sau din tara precum: Paralela45, TudorTurism, AVIA, GTT, WENS Tour Cluj, Sun Medair.


Solutiile de automatizare a fortei de vanzari ocupa, de asemenea, un rol important in portofoliul firmei ARoBS, considera Oprean Voicu, director
general al companiei clujene: „Spre deosebire de ceilalti jucatori pe aceasta piata am abordat un sistem diferit de promovare a solutiei noastre si anume legarea aplicatiei Optimall de sistemele contabile sau ERP existente in firmele de distributie. Astfel, firmele cu aplicatii contabile dezvoltate in FoxPro sau cele care au instalate adevarate ERP-uri au putut sa profite de avantajele solutiei Optimall. in acest fel, folosind terminale mobile de tip PALM sau PDA, cu sau fara comunicatii de date GSM-GPRS, si prin interfatarea aplicatiei cu ERP existent in firme, s-au evitat neplaceri suplimentare cauzate de implementarile SFA care impun schimbarea softului de gestiune.“


Printre interfatarile existente putem enumera: Socrate, WinMentor, Practer, Hamor Soft, Ciel, JuniorSoft si leaderul de necontestat pe aceasta piata, SAP. Toti acesti producatori au avut numai de castigat prin adaugarea la solutia lor a modului de SFA, cei mai multi devenind distribuitori ai solutiei Optimall.


„Dorim sa crestem atat numarul de clienti cat si de interfatari cu cat mai multe sisteme si ii asteptam pe producatorii de solutii sa ia legatura cu noi daca exista cerere de solutii mobile printre clientii lor. ii asteptam la standul ARoBS cu ocazia Binary 2004 sau la sediul ARoBS din Cluj sau Bucuresti din toamna acestui an“, a mai declarat dl. Oprean Voicu. O colaborare de succes pe care dorim sa o amintim este cea cu firma Th Invest din Iasi, producatorul aplicatiei WinMentor cu care avem peste 10 implementari, de solutii Optimall, cea mai importanta fiind cu Perfetti Van Melle din Cluj-Napoca, firma cu prezenta nationala, distribuitoare printre altele, a produselor Mentos.


In plus fata de solutia de automatizarea fortei de vanzari, pe langa PreSales mai oferim solutii VanSales cu imprimante in masina, solutii de mercantizare pentru raportari la nivelul departamentului de marketing sau solutii integrate de raportare a rezultatelor fortei de vanzari pentru firmele cu distributie nationala cu multe puncte de lucru.


Ca o inovatie pe piata oferim Optimall GPS, sistem care integreaza un SFA clasic cu localizarea parcului auto prin sisteme GPS, atat in tara cat si in strainatate. Pentru o prezentare nu ezitati sa ne contactati.


Alte solutii implementate pe piata romaneasca sunt: eSchool - soft de video conferinte si SMSGUN, solutie pentru transmiterea si receptionarea de mesaje personalizate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite