Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Iinnovativeit.ro s-a relansat prin Webvertise

22 Aprilie 2008



Prin compania de web design si optimizare SEO Webvertise site-ul www.innovativeit.ro a fost relansat. Site-ul se adreseaza companiilor interesate de produse software de calitate in domenii diverse. Site-ul poate fi vizitat chiar acum.


Care sunt serviciile si produsele oferite de Innovative IT? Produsele si serviciile in domeniul software oferite de Innovative IT sunt: solutii software, solutii integrate, outsourcing, infrastructura de retea, instalare de echipamente, consultanta, web design, hosting, aplicatii software la cheie, furnizare de servicii internet si voce.


Prin ce iese site-ul in evidenta? Elementul diferentiator al site-ului realizat de Webvertise este accesul facil la informatii. Compania de web design si optimizare pentru motoarele de cautare Webvertise a considerat necesar sa puna in partea stanga un meniu cu cele mai importante elemente ale site-ului. Vizitatorii pot gasi astfel informatia dorita foarte repede. Pentru a intra si mai mult in detaliile site-ului, a fost realizata si o harta a site-ului. Desigur, si linkul catre acest element este prezent pe toate paginile site-ului.


Cu ce este mai castigat un vizitator in urma activitatii sale pe site? Faptul ca site-ul www.innovativeit.ro exista constituie un avantaj si pentru vizitatori. Astfel, pe site acestia pot afla despre produsele nou lansate de companie. Tot pe site ei pot descoperi produse inedite, cum e, de exemplu, Wallteflash. Memoria externa Walletflash este un dispozitiv Flash USB care are dimensiunile si forma unui credit card. Este primul de acest fel si a fost creat pentru a da valoare unui business. Cu ce iese Walletflash in evidenta? Memoria Flash USB este rezistenta la apa si la temperaturi ridicate.


Care au fost obstacolele in realizarea site-ului? Pentru Olivian BREDA, specialist optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) in cadrul Webvertise, faptul ca o companie de software si web design a realizat site-ul prin Webvertise a fost o provocare in plus. "Proiectul Innovative IT are o dubla provocare. In primul rand, cand lucrezi pentru o companie IT trebuie sa realizezi un serviciu foarte bun din punct de vedere calitativ. Am incercat sa depasim asteptarile, sa livram mai mult, sa depunem un efort de 110%. In al doilea rand, serviciile software sunt un domeniu foarte competitiv, si trebuie un efort sustinut pentru a aduce site-ul pe primele pozitii la motoarele de cautare. Consider ca am reusit sa indeplinim ambele obiective" a afirmat Olivian BREDA.


Ce s-a facut concret in domeniul SEO? Site-ul www.innovativeit.ro este conceput de o companie care pune mult pret pe optimizarea pentru motoarele de cautare pentru clientii sai, si asta e evident din orice pagina a site-ului. Site-ul are o harta a site-ului, fiecare pagina are si o varianta printabila, iar fiecare pagina are un link construit optim. In plus, s-a pus accent si pe cuvinte cheie, descrierea paginilor, si un titlu unic pentru fiecare pagina in parte.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite