Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Notebook Husk Mobile tech, un gadget performant, la ETA2U

23 Aprilie 2008



La servici, acasa, in tren sau in concediu, laptopurile au devenit indispensabile. Dar cat de la indemana este un laptop care sa le imbine pe toate: sa fie usor, estetic, performant, durabil, cu dotari de exceptie si cu un acumulator pe care sa ne putem baza?


HUSK Mobile tech T7250, distribuit exclusiv de ETA2U, apare ca un raspuns la toate asteptarile dumneavoastra. La dimensiuni "ideale" (32x23x26cm) si "doar" 1.9 KG, cu invelis din fibra de carbon rezistent la socuri si la uzura, cu ecran ideal de 13.3 inch (33.78 cm). Dotarile sunt si ele pe masura: wireless si bluetooth pentru conectivitate libera la internet, LAN gigabit pentru retea ethernet "ajutat" de chipset-ul "vedeta" Marvell Yukon, autentificare cu amprenta pentru securitate sporita, cititor de carduri SD si interfata Express Card pentru periferice aditionale, 3 porturi USB 2.0, port mini firewire IEEE 1394, port VGA pentru monitor extern sau videoproiector, unitate optica inscriptor/ cititor discuri CD/DVD si nu in ultimul rand, port E-SATA pentru conectivitate cu dispozitive E-SATA (intre care si hard-disk extern cu viteza de pana la 300 MB/s) .


Ca performanta, laptopul are memoria "generoasa" de 2GB in dual channel si hard-disk "incapator" de 160GB, suficient sa permita instalarea aplicatiilor preferate si inca sa mai lase loc de filme, muzica sau poze. Cu un display de 13.3" "accelerat" de placa grafica nVidia Geforce 8400GS Mobile, interfata Vista AERO va fi afisata curat si stabil, in asa fel incat experienta de lucru sa fie cat mai placuta, permitandu-va chiar sa jucati cate un joc 3D sau sa conversati vizual cu un prieten cu ajutorul camerei web rotative de 2 megapixeli incorporate. Toate acestea sunt "gandite" si comandate de catre "creierul" calculatorului, un procesor din generatia Core 2 Duo model T7250 cu 2MB cache, capabil sa proceseze informatia rapid si sigur, fara intreruperi sau intarzieri frustrante, "hranit" si el de un acumulator de 6 celule cu o autonomie de aproximativ 3 ore de functionare.


Ca sa ne convingem de performantele micului monstru si de dotarile de exceptie, am rulat sistemul de operare Microsoft Windows Vista Business SP1, licenta preinstalata. Dupa o utilizare maxima, am dat verdictul: HUSK MobileTech T7250 face fata cu brio unui utilizator "activ", dar in acelasi timp stilat si sofisticat, fie el de business sau casnic.


Dincolo de caracteristicile sale care deja ne-au convins, primul laptop din gama Husk este certificat si aprobat de catre compania Intel (Verified By Intel) si este platforma Centrino (wireless Intel si chipset Intel cu Intel Mobile CPU). Daca Intel isi da acordul de utilizare, nu ne ramane mai mult de spus decat ca HUSK MobileTech T7250 isi va face loc repede in casa sau biroul dumneavoastra si va va insoti pretutindeni, loial si de incredere, gata de atac atunci cand ii dati comanda.


Sursa: http://www.eta2u.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite