Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cercetare si Invatamant superior >> Stiri si Evenimente

Compania CASON participa la Romcontrola

23 Aprilie 2008



Intre 21 si 24 aprilie CASON Romania este prezenta la expozitia anuala de referinta pentru aparatura de laborator ROMCONTROLA 2008. Compania CASON, reprezentant exclusiv RIGAKU, cea mai mare companie din lume specializata in domeniul sistemelor de analiza cu raze X a adus in premiera pentru Romania sistemul de spectrometrie de raze X - Supermini. La editia trecuta, ROMCONTROLA a reunit 113 firme din Austria, Bulgaria, Germania si Romania pe o suprafata totala de 7000 mp. Ca si la editiile precedente, Romexpo SA impreuna cu Asociatia pentru Automatizari si Instrumentatie din Romania, vor oferi specialistilor un bogat program de manifestari stiintifice sustinut de nume cu rezonanta din domeniu. Manifestarile vor aduce in prim-plan noutatile tehnologice din domeniul aparaturii analitice de laborator si cele mai noi produse.
Pe langa prezentarea sistemului Supermini de la Rigaku, CASON Romania va aduce la cunostiinta specialistilor, ultimele noutati din domeniul spectrometriei si difractometriei de raze X prezentate de compania Rigaku Japonia.
CASON a fost de doua ori premiata cu Premiul pentru Inovatie in Ungaria si a castigat un loc bine meritat pe lista celor mai prospere 500 companii din Europa, in anul 2006.
In cadrul pavilionului 15, vizitati standul 16 la Centrul Expozitional Romexpo din Bucuresti.
CASON Romania este filiala din Romania a CASON Engineering Plc. - Ungaria, ce are ca principale obiecte de activitate sistemele industriale de securitate si comunicatie la distanta, aparatura de laborator si calculatoare industriale.





http://www.cason.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite