Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Internet Banking >> Stiri si comunicate

FLO - o solutie de nisa de la VFS

24 Aprilie 2008



"FLO", solutia de management si monitorizare a infrastructurii IT, este una de nisa atat din punctul de vedere tehnic al implementarii cat si din punctul financiar, avand costurile dramatic reduse datorita unui program unic de implementare si de custodie.


Avand capacitate mare de monitorizare si centralizare a datelor metrice, care se compun din date de performanta - procesoare, capacitate de stocare, memorie utilizabila, sau alte resurse ale statiilor sau serverelor ce compun mediul IT. Deasemenea se pot monitoriza date de utilizare - trafic date in retea cat si inafara ei, utilizare baze de date, utilizare website, sau a altor aplicatii de productie.


Compania VFS este o firma tanara si dinamica care are ca principal domeniu de activitate, implementarea si sustinerea solutiilor si serviciilor informationale revolutionare si radicale care sa sustina atat mediul de lucru dar si dezvoltarea economica a clientilor sai, iar prin aceasta contribuind la nivelul tehnologic al domeniului IT Romanesc.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite