Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Noua generatie Sharp de echipamente digitale multifunctionale

24 Septembrie 2004



ARM236ARM-236 si ARM-276 au fost proiectate avand in centrul atentiei utilizatorii din grupurile de lucru medii. Accesarea numeroaselor functionalitati direct de la panoul LCD nu a fost niciodata mai usoara.


Toate functiile principale sunt usor de identificat prin iconurile aflate pe panoul frontal.


In acelasi timp, optiunile mai sofisticate pot fi accesate datorita submenu-urilor intuitive.


Chiar si pentru acei utilizatori nefamiliarizati cu un copiator, cele doua echipamente devin foarte accesibile chiar de la prima utilizare.


Sharp AR-M236/276 constituie solutia totala pentru nevoile de productie a documentelor oricarui birou aglomerat. Fluxul eficient al informatiei printate ramane una dintre cerintele critice ale oricarui mediu de afaceri.


ARM-236 si ARM-276 au fost construite pe baza cerintelor specifice unui grup de lucru departamental, pentru a fi siguri ca fluxurile de intrare, cele interne si cele de iesire ale copiilor printate sau electronice sunt cat se poate de fluide.


Oferind o viteza de 23 respectiv, 27 ppm si un timp de iesire al primei copii de numai 4.8 secunde, aceste echipamente fac fata cu succes producerii rapide a documentelor.


Tehnologia laser, rezolutia true 1200 dpi si ultimele tehnologii laser asiura profesionalismul documentelor finale, indiferent de destinatia
acestora.


Placa de printare standard presupune multifunctionalitate neconditionata: un echipament de copiere si printare complex. in plus fata de functiile standard, o multitudine de optiuni pot fi adaugate astfel pentru ca echipamentul sa raspunda cerintelor specifice ale fiecarui utilizator, fie ele de scanare, alimentare suplimentara cu hartie, finisare sau optiuni de retea.


Oricare ar fi necesitatile tale, AR-M236 si AR-M276 sunt un sprijin indispensabil in derularea profesionala a activitatii tale!



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite