Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Ultimele produse TOPEX prezentate pentru prima dată īn Romānia la CERF Bucureşti 2008

05 Mai 2008



Pentru al patrulea an consecutiv TOPEX îsi anunta prezenta la cea a XVII-a editie a evenimentului CERF - Expozitia si Conferinta Internationala de Tehnologia Informatiei si Comunicatii, organizata de Expotek în perioada 7 – 11 mai.


Dupa recenta lansare de la Mobile World Congress Barcelona, compania TOPEX îsi va prezenta ultimele produse, pentru prima data pe piata din Romania, în cadrul evenimentului CERF Bucuresti, cel mai mare forum IT&C din România care prezinta solutii IT digitale si de comunicatii pentru afaceri si pentru utilizatorii individuali.
TOPEX VoisTel, TOPEX VoiBridge si TOPEX VoxiPlus sunt destinate companiilor mici si mijlocii si sunt disponibile în configuratii multiple permitând oricarei companii sa îsi customizeze propriile solutii în functie de nevoile lor de investitii, securitate si simplitate, satisfacând în acest fel cei mai exigenti utilizatori. Aceste produse sunt create special pentru a îndeplini cerintele pietelor VoIP si de a permite clientilor sa implementeze servicii VoIP cu costuri minime si recuperarea rapida a investitiei.
TOPEX propune de asemenea pentru acest eveniment si principala sa directie din anul 2007, Router-ul Bytton. Router-ul TOPEX Bytton HSDPA Wireless Broadband este un echipament profesional multifunctional care ofera conectivitate pentru o linie de voce (telefon sau centrala) si acces internet pentru o retea locala de computere prin intermediul retelelor publice mobile. Serveste de asemenea ca Router VPN cu Firewall, Server LAN si Server de Supraveghere Video. Router-ul actioneaza si ca instrument de optimizare a apelurilor fix-mobil cu capabilitate de Least Cost Routing.


“Prin lansarea acestor produse compania TOPEX demonstreaza înca o data ca ofera solutii care vin în întâmpinarea nevoilor specifice ale pietei competitive de telecom.”, a declarat dl. Constantin Dumitrescu, Director de Marketing si Vânzari în cadrul companiei TOPEX. “ Suntem încântati de oportunitatea de a expune ultimele noastre produse în cadrul CERF 2008 deoarece consideram ca acest eveniment faciliteaza relatiile dintre profesionistii din industrie, devenind o platforma eficienta pentru crearea de noi relatii de business, mediul perfect unde participantii pot schimbat idei si contacte.”, a adaugat dl Dumitrescu.


Cea de-a XVII-a editie a Expozitiei si Conferintei internationale de IT&C, CERF, va avea loc în perioada 7-11 mai la centrul expozitional Romexpo, Bucuresti.
În cadrul acestui eveniment puteti afla mai multe informatii despre cum sa beneficiati de solutiile TOPEX vizitând standul 6095, din Hala 16-17, pavilionul de Comunicatii ce reuneste principalii operatori de telefonie, furnizorii de servicii Internet si transfer de date, furnizorii de echipamente si solutii în domeniul comunicatiilor.


TOPEX este o companie romaneasca ce produce echipamente de telecomunicatii destinate operatorilor de retele fixe si mobile precum si integratorilor IT&C. Are o experienta de peste 18 ani în cercetarea, dezvoltarea si productia echipamentelor de telecomunicatii civile si militare.
Portofoliul sau de produse include: softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) si sisteme de comunicatii de voce ATC.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite