Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Înscrierile la Food Service Industry Forum continua

12 Mai 2008



Food & Bar Magazine te invita sa fii pregatit pentru schimbarile si provocarile din industria de Food Service participând la Food Service Industry Forum, eveniment ce va avea loc pe data de 15 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.


În cadrul Food Service Industry Forum vor fi abordate o serie de teme de larg interes pentru operatorii Food Service care activeaza pe piata locala. Participantii vor putea discuta subiecte legate de tendintele industriei de Food Service, nivelul de dezvoltare al locatiilor românesti, obiceiuri de consum, distributia si aprovizionarea sau situatia spatiilor comerciale. De asemenea, va fi dezbatuta si problema resurselor umane, cu accent pe gasirea si pastrarea angajatilor, nivelul salarial si recompensele, furnizorii de training si programele de pregatire. În discutiile forumului va fi abordat si subiectul vinului servit în restaurante, urmând a fi dezbatute modalitatile de selectie si prezentare, politica de pret, meniul de vin si promovarea în restaurant.


Fiecare dintre subiectele propuse vor fi discutate si analizate de specialisti de top, cu o experienta bogata în acest domeniu. Dintre vorbitori fac parte Camelia Buburuz – director HR JW Marriott Bucharest Grand Hotel, George Butunoiu – director George Butunoiu Consulting / director restaurant Heritage, Razvan Pîrjol – CEO centrul de pregatire THR, Silvana Borza – director resurse umane restaurantele La Mama, Valentin Vernea – National On Trade Channel Manager URSUS Breweries, Rares Marinescu – director general Cramele Recas Group, Razvan Blid – director general CHR Consulting, Sergiu Nedelea – sommelier / director restaurant Casa Iancului, Claudiu Minea – On Trade Manager Lerida, Nicolae Lintu – Event Manager Carl Reh, Andrei Iordache – consultant Visionwise (divizie a grupului Daedalus).



Food Service Industry Forum se afla anul acesta la a doua editie, fiind singurul eveniment dedicat industriei de Food Service din România. La dezbaterile care vor avea loc sunt asteptati sa participe proprietari si manageri de restaurante, baruri, cafenele si firme de catering, furnizori, consultanti si specialisti din domeniu. Evenimentul organizat de Food & Bar Magazine, este sutinut de companiile Top Horeca, URSUS Breweries si Elite.



Pentru mai multe informatii si pentru înscrieri despre Food Service Industry Forum puteti afla de la Monica David (311.94.53 sau 0723 677696) sau accesând site-ul evenimentului www.foodandbar.ro, unde pot fi gasite toate detaliile despre forum.
www.foodandbar.ro



Tags: Retail

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite