Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Productie >> Stiri si comunicate

Transavia a investit 17 milioane de euro in cea mai performanta fabrica de procesare a carnii

22 Mai 2008



Transavia Alba Iulia, liderul pietei de carne de pui din Romania, inaugureaza o noua fabrica de procesare - cea mai performanta din centrul Europei - care dispune de echipamente tehnologice de ultima ora, reprezentand o investitie de peste 17 milioane de euro.


"Odata cu noua fabrica, Transavia lanseaza doua branduri noi: brandul Frateus, de carnaciori din carne de pui, si brandul Ella Bella, de produse premium gata preparate din piept de pui. Produsele Frateus sunt rezultatul unei tehnologii revolutionare, europene in adevaratul sens al cuvantului, iar in locul clasicelor membrane naturale sau din plastic, carnaciorii sunt acoperiti cu o membrana de colagen. Preparatele, ambalate si apoi pasteurizate, sunt realizate dupa retete internationale de succes. Prin acest brand, Transavia intra in categoria mezelurilor fiert-afumate", se precizeaza in comunicatul de presa remis www.SMARTfinancial.ro.


"Prin cele doua noi game de produse preparate din carne de pui, realizate dupa retete originale, potrivite in orice moment al zilei, dorim sa venim in intampinarea noilor tendinte de consum: interesul crescut pentru o alimentatie sanatoasa si lipsa timpului de asteptare", a declarat Ioan Popa, managerul general Transavia. "Avem intentii serioase si pentru export, putem produce cantitati importante de produse procesate din carne de pui pentru intreaga Europa", a adaugat managerul Transavia.


In 2007, Transavia a realizat o cifra de faceri de afaceri de 50 milioane de euro si profit de 8 milioane de euro, iar in 2008 se estimeaza o crestere a cifrei de afaceri de 100%, la 100 milioane de euro.



Tags: Productie

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite