Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Implementare Reliable Remote de la MBM Software in cadrul ISPE

22 Mai 2008MBM Software anunta implementarea solutiei informatice proprii Reliable Remote in cadrul ISPE (Institutul de Studii si Proiectari Energetice), liderul de piata in domeniul comercializarii energiei electrice.


Reliable Remote este un soft complex, destinat solutionarii rapide a problemelor interdepartamentale din companiile si institutiile cu o infrastructura IT extinsa. Aplicatia permite rezolvarea rapida a problemelor tehnice din orice punct al unei retele de computere, rularea de prezentari tip conferinta sau intruniri electronice cu suport vizual si vocal, controlul accesului, transferul de fisiere in retea, are incorporat un sistem de comunicatie de tip chat si nu numai.


Reliable Remote este o solutie software de tip client-server ce permite conectarea la distanta si preluarea controlului asupra comenzilor (tastatura, mouse, display) pe o statie de lucru sau un server din cadrul retelei, in vederea solutionarii rapide a problemelor.


Componenta Server se instaleaza pe computerul care va fi monitorizat si poate rula sub forma de aplicatie (utilizatorul de pe PC-ul monitorizat poate stopa monitorizarea) sau serviciu (persoana care face monitorizarea poate sa realizeze operatii de login/logout user, iar utilizatorii cu drepturi restranse asupra calculatorului monitorizat nu pot opri procesul).


Componenta Client se instaleaza pe computerul ce realizeaza monitorizarea si are doua moduri de supraveghere: urmarire operatiuni, respectiv acces total la calculatorul supravegheat.


Venind in intampinarea nevoii de solutionare urgenta a problemelor legate de utilizarea infrastructurii informatice, implementarea Reliable Remote in cadrul ISPE este salutata de doamna Carmencita Constantin - Director al Departamentului de Energie si Mediu din cadrul companiei care face precizarea ca: "Aplicatia s-a adaptat perfect specificului cerintelor complexe Institutului de Studii si Proiectari Energetice. Solutia Reliable Remote propusa de MBM Software a condus la optimizarea comunicarii intre departamente, facilitand solutionarea prompta a problemelor cu care acestea se confrunta".Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite