Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

S-a deschis “Omnilogic Logistic Center (OLC)” in Elvetia

26 Mai 2008



Omnilogic anunta deschiderea unui centru logistic “Omnilogic Logistic Center (OLC)” in Buchs, Elvetia.


Aceasta entitate are personalitate legala elvetiana, este detinuta in proportie de 100% de Omnilogic Romania si va reprezenta baza expansiunii regionale. Omnilogic Logistic Center (OLC) va fi functional din 1 iunie 2008 si reprezinta faza initiala a unei investitii de peste 3 milioane EUR bugetate pentru urmatorii 2 ani.


“Credem ca aceasta etapa de dezvoltare era absolut necesara. Omnilogic a precizat public ca si-a construit o strategie regionala si europeana si are obiectivul de a deveni una din firmele importante din sectorul IT&C european in urmatorii 3-5 ani. Baza logistica era primul din elementele importante ale acestei strategii si iata ca in sfarsit am reusit sa-l finalizam.
In ceea ce priveste strategia de business, vom incerca sa combinam modelul nostru intern de productivitate (peste 3 mil USD/angajat) si expertiza logistica cu avantajele geografice si de infrastructura oferite azi de Confederatia Elvetiana" - a mentionat Gabriel Marin, Director General Omnilogic.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Alin Andrei
Macar stii ca esti handicapat? Esti handicapat pentru ca nu stii sa scrii. http://www.capital.ro/articol/omnilogic-a-deschis-un-centru-logistic-n-elve-x163-ia-109016.html Preia tot, dar absolut tot si sa nu scrii sursa, macar mentioneaza ca este un comunicat de presa si nu le mai semna Calin Marcusanu ca stai cu pula la soare si te pisi pe tine. Si ai si ooooo mici!
25 August 2009, 03:09:22