Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Omnilogic semnează un parteneriat cu I.R.I.S.

27 Mai 2008




Omnilogic anunţă semnarea unui parteneriat cu Integrated Romanian Information System SA ( I.R.I.S SA ). Compania I.R.I.S este unic distribuitor autorizat în România al produselor Apple Inc. şi Adobe Systems şi este unul dintre cei mai importanţi furnizori de hardware, software şi soluţii integrate pentru clienţii din domeniul de creaţie (design grafic, publicistică tipărita şi Web, audio, video şi multimedia), afaceri şi educaţie.


Prin semnarea acestui parteneriat, Omnilogic va putea furniza pe piaţa românească renumitele produse Apple şi Adobe. Produsele Apple se remarcă prin inovaţie şi prin schimbările pe care le-au generat în diferite industrii, fie că ne referim la sistemele desktop sau la cele portabile, la sistemul de operare Mac OS X, la suita de aplicaţii software multimedia iLife, sau la produsul care a revoluţionat industria muzicală, iPod-ul.


Softurile şi tehnologiile premiate ale Adobe Systems au dat noi definiţii business-ului, comunicaţiilor, dar şi industriei divertismentului, stabilind noi standarde în ceea priveşte conceperea şi furnizarea de conţinut. Portofoliul de produse Adobe cuprinde o gamă largă de branduri sofware, ceea ce face din Adobe Systems una dintre cele mai diversificate companii de profil.


Omnilogic este unul dintre cei mai puternici susţinători şi promotori au comunităţii open source din România, având o lungă tradiţie în acest sens. De-a lungul timpului, Omnilogic a colaborat şi a încheiat parteneriate cu unii dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii open source pentru infrastructura reţelelor de calculatoare, precum IBM, Sun Microsystems, HP, Dell sau furnizori de infrastructură software şi servicii, precum Novell si Red Hat.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Alin Andrei
Uite aici boule http://www.bursa.ro/on-line/s=print
25 August 2009, 03:04:17