Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Omnilogic va distribui produsele GHL Systems

27 Mai 2008



Omnilogic anunţă semnarea unui contract de distribuţie cu GHL Systems Berhad. Compania malaeziană este liderul regiunii Asia-Pacific în furnizarea de servicii de plăţi complete, oferind infrastructură şi tehnologie de plăţi de cea mai bună calitate.


„GHL Systems este unul dintre furnizorii de top din zona serviciilor şi soluţiilor de plăţi, specializată în tranzacţii bancare securizate. Faptul că Omnilogic va furniza şi implementa în România soluţiile GHL Systems asigură clienţilor noştri din sectorul financiar bancar securitatea tranzacţiilor şi reduce riscul fraudelor – un subiect fierbinte în acest moment atât în România, cât şi în întreaga lume. Ne bucurăm că GHL Systems a ales Omnilogic pentru semnarea primului contract de distribuţie din Europa”, a declarat Sebastian Bănică, Senior Sales Director Commercial Division, Omnilogic.


Soluţiile GHL Systems sunt recunoscute, acreditate şi certificate de către organisme guvernamentale şi organizaţii de renume, precum Visa, MasterCard, JCB, MEPS, SIRIM şi Line Encryption Working Group. În prezent, datorită portofoliului extins de servicii din zona soluţiilor de plăţi, GHL Systems distribuie produse şi servicii atât instituţiilor financiare, de telecomunicaţii, transport, retail sau petrol şi gaze, cât şi unei game largi de clienţi din diverse verticale de business.


Datorită prezenţei sale în unele dintre cele mai importante oraşe din regiunea Asia Pacific – Bangkok Beijing, Hong Kong, Kuala Lumpur, Manila şi Singapore – dar şi a demersurilor de succes în Bangladesh, Brunei, China, Hong Kong, Thailanda, Indonesia, Pakistan, România, Sri Lanka şi Taiwan, GHL Systems deţine o poziţie care îi permite să răspundă cerinţelor economiei globale.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Alin Andrei
Calin Marcusanu cine naiba e calin marcusanu? si de ce scrie articole atat de proaste ?!? sau nu , mai bine zis DE CE SCRIE?!? OMUL ASTA TREBUIE SA ZBOARE! HUOOOOO sau oooo ca le are mici.
25 August 2009, 02:37:49
Alin Andrei
Ai invatat si tu sa dai copy-paste de aici http://www.bursa.ro/on-line/s=print
25 August 2009, 02:41:35