Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

LG Electronics prezinta noua unitate optica duala Super Multi Blue

28 Mai 2008



LG Electronics, lider în domeniul unitatilor optice de stocare timp de 10 ani consecutiv, introduce pe piata din România noul model de inscriptor Super Multi Blue Blu-ray, care face parte din noua generatie de produse de stocare optica.


Revolutionarul Inscriptor Super Multi Blue Blu-ray BE06 este cel mai rapid inscriptor Blu-ray care citeste si scrie la o viteza de 6x, oferind utilizatorilor cea mai convenabila optiune portabila de stocare a datelor.


BE06 reprezinta solutia ideala pentru utilizatori atât acasa cât si la birou, oferind capacitate de stocare, numar mare de fisiere, poze sau documente. Unitatea optica externa de la LG înregistreaza pâna la 50GB de date, echivalentul a 9 ore de filme în format high definition sau 23 de ore de filme în format standard (50GB de date înregistrate în ambele formate BD-R/BD-RE).


BE06 este potrivit pentru utilizatorii de laptop-uri sau pentru cei care folosesc mai multe PC-uri, datorita faptului ca este extrem de usor de conectat la PC prin conectivitatea USB 2.0.


BE06, cu un design unic, atractiv si original, evidentiat de forma înclinata si lumina albastra, este compatibil cu formatele BD, HD DVD, DVD si CD, de aceea produsul reprezinta un must-have în materie de unitati optice disponibile pe piata.


Noul model de inscriptor Super Multi Blue Blu-ray este disponibil pe piata la un pret recomandat de 1200 RON, la magazinele de specialitate.


LG Electronics, Inc. (Korea Stock Exchange: 06657.KS) este lider mondial în furnizarea de produse inovatoare din domeniul electronicii, informatiilor si comunicatiilor. Compania are peste 82.000 de angajati în cele 120 de birouri, care includ 80 de filiale deschise în întreaga lume. Alcatuita din 4 mari divizii: Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display si Digital Media cu vânzari globale de peste 38.6 miliarde USD în 2006, LG Electronics este cel mai mare producator de terminale CDMA, aparate de aer conditionat, sisteme de stocare optica, DVD playere si sisteme home theater de pe piata mondiala. Pentru mai multe informatii, vizitati www.lge.com


Compania Digital Media a LG Electronics ofera produse digitale integrate bazate pe expertiza companiei în crearea de produse precum sisteme Audio-Video, playere MP3, Car Infotainment si tehnologii avansate pentru produse precum sisteme optice de stocare, Notebook-uri PC, PDA . Compania Digital Media este lider mondial în producerea player-ul dual HD, Super Blu si sistemelor home theater . Compania a înregistrat cele mai bune vânzari de unitati optice de pe piata în ultimii 10 ani consecutiv.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite