Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

LANDesk oferă soluţii de viitor prin PRO SYS

31 Mai 2008



LANDesk Management Suite permite automatizarea sistemelor şi activităţilor de management, dând posibilitatea personalului IT al companiei dvs. să administreze, să protejeze şi să actualizeze toate serverele, staţiile de lucru şi sistemele mobile de la o singură consolă. Este o soluţie completă, uşor de integrat şi folosit, indiferent dacă echipamentele de mai sus se află în zona protejată de firewall sau în afara acesteia.
Conform unui studiu IDC, o companie îşi poate recupera investiţia în LANDesk Management Suite în numai 90 de zile şi poate ajunge la un indice ROI mediu de 846% în numai 3 ani.
LANDesk Management Suite va îmbunătăţi eficienţa, va economisi timpul managerilor şi administratorilor de reţea, va scădea costurile şi va creşte productivitatea per utilizator cu cca 50%. Facilităţi oferite:
Management securizat prin Internet – LANDesk management Gateway, componentă a pachetului de soluţii, permite administrarea sigură a tuturor echipamentelor din WAN-ul companiei, aflate la distanţe geografice mari.
Monitorizarea software-ului instalat, licenţiat sau nu – LANDesk management Suite vă permite scanarea reţelei companiei pentru detectarea aplicaţiilor instalate, precum şi definirea şi urmărirea aplicaţiilor necunoscute. Astfel pot fi împiedicaţi utilizatorii care vor să ruleze aplicaţii în afara politicilor companiei, chiar şi când aceştia nu sunt conectaţi la reţea.
LANDesk permite afişarea situaţiei clare a tuturor aplicaţiilor licenţiate, permite să se răspundă cu uşurinţă unui audit.
Iar instrumente puternice de interogare permit o analiză rapidă, facilă şi exhaustivă a mediului IT din compania Dvs.
•Tehnologii ultraeficiente de distribuţie a software-ului în reţea
LANDesk Management Suite include multiple facilităţi datorită cărora distribuţia software-ului în reţeaua companiei dvs. se face incredibil de uşor şi eficient. Tehnologia LANDesk Targeted Multicast minimizează lăţimea de bandă atunci când se distribuie pachete mari de date către mai mulţi utilizatori şi nu se folosesc echipamente hardware dedicate sau reconfigurări de router. Tehnologia LANDesk Peer Download utilizează lăţimea de bandă locală pentru a accesa pachete de date trimise anterior către o subreţea. Sunt disponibile de asemenea facilităţi de distribuţie task-based, administrare pe baza politicilor de securitate, etc.
•Instalare de OS şi managementul profilelor de utilizatori
LANDesk Management Suite permite un management facil al profilelor de utilizatori şi migrarea acestora pe noi sisteme de
operare. Puteţi instala aplicaţii în mod automat şi configura maşini de la 0 (fără să aibă nici un fel de date pe ele cum ar fi OS, drivere, aplicaţii), fără a avea nevoie de servere dedicate, dischete de boot sau reconfigurare prin reţea.
•Controlul şi rezolvarea problemelor de la distanţă
LANDesk Management Suite include facilităţi remote de control şi rezolvare a problemelor, precum LANDesk Management Gateway, pentru a reduce costurile şi cererile de asistenţă, şi pentru a mări performanţa, siguranţa şi eficienţa sistemului informaţional al organizaţiei Dvs.
•Managementul inventarului
LANDesk Management Suite include facilităţi ale managementului de inventar ale LANDesk Inventory manager, care vă permit detectarea sistemelor din reţea, inventarierea automată a resurselor hardware şi software, monitorizarea aplicaţiilor software pentru a reduce costurile licenţelor şi a respecta contractele de licenţiere, planificarea upgrade-urilor şi a administrării, precum şi răspunsul rapid la audit. Puteţi avea la dispoziţie oricând tabloul tuturor resurselor.
•Suport pentru Intel Active Management Technology
LANDesk Management Suite este perfect compatibil cu tehnologia Intel AMT pentru a vă extinde posibilităţile de management atunci când lucraţi cu echipament hardware, bazate pe tehnologia Intel AMT. Se poate astfel repara de la distanţă un sistem, când nu funcţionează sau nu are OS.
•Suport pentru desktopuri, laptopuri, echipamente mobile, precum şi alte platforme
LANDesk Management Suite vă permite să preluaţi controlul asupra tuturor echipamentelor şi platformelor şi este compatibil cu standardele de securitate şi configurare ale unor medii precum Windows, MAC OS, Unix, Linux, precum şi a altor sisteme de operare pentru echipamente mobile, cum ar fi Java sau Palm OS.
Cu scalabilitate la scara enterprise şi aplicaţia LANDesk® Management Gateway, LANDesk Management Suite îţi permite agilitatea să manageriezi utilizatorii indiferent de dimensiunile întreprinderii sau locatţia acestora. LANDesk Management Gateway îţi permite să administrezi si să securizezi sisteme dincolo de firewall ca şi cum acestea ar fi în zona protejată de firewall şi aceasta doar cu o conexiune Internet. Astfel se evită costurile liniilor dedicate sau infrastructurii VPN.


Mai multe informaţii pe www.landesk.com sau vă invităm să contactaţi office@prosys.ro sau tel: 021 252 42 32



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite