Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Internet de mare viteză şi 300 de minute gratuite pentru companii prin noul Bizpack 300

02 Iunie 2008



Romtelecom adaugă în portofoliul BizPack un nou produs combinat de voce şi Internet de mare viteză prin tehnologia ADSL – BizPack 300. Acesta este destinat atât clienţilor noi, cât şi celor existenţi.
BizPack 300, destinat clienţilor companii de dimensiuni mici şi mijlocii, include 300 de minute gratuite care pot fi folosite oricând şi oriunde în reţeaua Romtelecom, Internet broadband, tarife preferenţiale pentru apelurile către reţelele mobile de 0,13 euro/minut şi pachetul BeOnline start, util pentru asigurarea prezenţei online a clientului. Pentru conexiunea la Internet clienţii vor beneficia de o viteză de 2 Mbps şi de IP dinamic. BeOnline Start asigură un domeniu.ro, 50 MB pentru website, 10 adrese de e-mail în domeniul ales cu un spaţiu total de 250 MB.
Toate facilităţile oferite de BizPack 300 sunt disponibile pentru un tarif lunar promoţional de 14 euro, fără TVA, care se adaugă la preţul abonamentului de bază pentru linia telefonică de business. Pentru instalarea pachetului nu se percepe niciun tarif, iar pachetul de instalare cuprinde 4 variante de modemuri. Pentru contractele încheiate pe o perioadă de 2 sau 3 ani clienţii primesc gratuit modemul AST 516 1xETH.
„Am creat acest nou produs pentru companiile în dezvoltare care îşi concentrează tot capitalul către creşterea afacerii. BizPack le asigură acestora costuri reduse cu aproape 20% faţă de cheltuielile curente cu comunicaţiile fixe, plus o factură unică pentru serviciile de voce şi Internet,” a declarat George Makowski, director executiv comercial, sector business.
Din portofoliul de servicii integrate de voce şi Internet broadband destinate clienţilor business mai fac parte BizPack 500, 1000, 3000 şi 4000 care corespund nevoilor companiilor aflate în diferite stadii de dezoltare şi oferă până la 4000 de minute gratuite în reţea şi viteze care ajung la 6 Mbps pentru serviciul de Internet.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite