Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

F-Secure sarbatoreste 20 de ani de protectie de incredere si va ofera o reducere de 20% in luna iunie !

03 Iunie 2008



F-Secure a implinit 20 de ani de existenta
Fondata in 1988 cu numele de Data Fellows, F-Secure a devenit in scurt timp un jucator de renume mondial pe piata securitatii datelor. Inovatiile tehnologice exceptionale ale companiei, in contextul amenintarilor de securitate in permanenta evolutie, au atras recunoasterea si respectul industriei.



F-Secure este o afacere de succes finlandeza. A fost cotata la Bursa din Helsinki in 1999 si a crescut in mod constant mai rapid decat toti competitorii listati la bursele publice. Compania este unul dintre pionierii modelului de afacere Security as a Service, avand acum peste 160 de parteneri in acest domeniu (dintre cei mai mari ISP-isti din lume)



Jorma Ollila, Chairman of the Board la Nokia Corporation si la Royal Dutch Shell a afirmat despre F-Secure in contextul firmelor de succes finlandeze: “Finlanda este unul din castigatorii revolutiei IT&C. Am fost capabili sa transformam structura economiei noastre cu ajutorul firmelor IT&C, industrie care a devenit acum baza economiei nationale in Finalnda. Avem companii foarte mari si companii mici insa avem nevoie de cat mai multe companii de succes si in zona de medium-sized, unde F-Secure a reusit sa domine”



Puteti gasi o poveste (presarata cu amintiri si filme) a calatoriei de 20 ani a F-Secure la:


http://campaigns.f-secure.com/20anniversary/


Reducere de 20% in luna IUNIE


Cu ocazia acestei aniversari ne face placere sa anuntam o promotie exceptionala de 20% reducere la achizitia oricarui produs F-Secure Corporate in luna IUNIE 2008.


· Se aplica doar achizitiilor NOI (nu si la upgrade)


· Minim 10 users


· Se aplica doar produselor corporate (se exclud produsele hardware si boxed: MSG, FSIS 2008, FS Mobile AV)


· Valabil doar in luna IUNIE


· Nu se aplica impreuna cu alte reduceri



Despre F-Secure



F-Secure Corporation protejeaza utilizatorii corporate si individuali importiva virusilor si amenintarilor de securitate a datelor. Potrivit studiilor independente din 2004-2007 timpul de raspuns al F-Secure la noile amenintari este cu mult mai rapid decat cel al competitorilor majori. Solutiile de top F-Secure sunt disponibile pentru statii, gateways, servere si telefoane mobile. In acestea se includ produse anti-virus, desktop firewall cu intrusion prevention, antispam si antispyware ca si solutii network control pentru Internet Service Providers. Sediul central al F-Secure este in Helsinki, Finlanda.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite