Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Amromco Energy alege Navision

26 Octombrie 2004



Mihai ChiritaLLP a inceput implementarea Navision la Amromco Energy, companie specializata in explorarea si exploatarea petrolului si a gazelor naturale. Solutia Navision va ajuta Amromco Energy sa isi integreze cele mai importante activitati ca: financiar- contabilitate, consolidarea datelor, crearea bugetelor, alocarea cheltuielilor pe centre de cost si profit, gestionarea cheltuielilor aferente productiei si campurilor petroliere, evidenta mijloacelor fixe, etc.


„Suntem onorati de alegerea facuta de Amromco Energy, mai ales ca solutiile LLP au o puternica traditie in domeniul petrolier printre clientii nostri numarandu-se Shell, AirBP sau Texaco. Sunt convins ca implementarea Navision in cadrul companiei, ii va oferi un control mai eficient asupra celor mai importante aspecte ale businessului, ceea ce se va traduce in final prin obtinerea unui avantaj competitiv pe piata romaneasca“ a declarat Mihai Chirita (foto), Managing Director LLP.


Anterior implementarii, contabilitatea companiei Amromco Energy era externalizata, astfel analiza datelor sau urmarirea facturilor catre client puteau conduce la intarzieri semnificative, motiv pentru care a fost necesara achizitionarea unei solutii moderne, flexibile cu ajutorul careia procesarea informatiilor sa se faca in timp real. Sistemul va permite de asemenea o analiza multi-dimensionala si dinamica a datelor economice, precum si integrarea perfecta cu alte produse din suita Microsoft ca Excel sau Outlook.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
daniel joita
Buna ziua, Numele meu este Joita Daniel de la SC ALLIANCE ANVELOPE SRL.Acum doi ani am colaborat impreuna atunci cand ati achizitionat anvelope de la noi.Intre timp am pierdut datele dvs de contact.Daca doriti sa colaboram puteti sa ma contactati. Cu respect, Daniel Joita,0720200904
14 Iunie 2011, 05:21:59