Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Crystal System - Lider īn programarea ERP

29 Iunie 2008



Dezvoltarea pieţei de sisteme ERP a condus la creşterea substanţială a cererii de servicii de programare specializate. Acestea se adresează tuturor companiilor a căror activitate se bazează pe sisteme ERP, aici intrând atât clienţii finali, cât şi integratorii de sistem. Începând cu anul 2003, compania Crystal System (www.crystal-system.ro) a adus în România conceptul de “ERP Software Factory”, care s-a adresat la început clienţilor occidentali, însă odată cu creşterea economiei locale, se bucură de mult succes pe piaţa românească.



Canzio Dovigo,
Managing Director, Crystal System


Fabrica de software
Este o organizaţie specializată în producţia de software în conformitate cu cererea beneficiarilor. Crystal System a implementat cu succes acest model încă din 2003. În domeniul programării ERP, conceptul s-a răspândit mult în Occident deoarece programatorii pentru sistemele ERP sunt necesari pe perioade scurte de timp şi nu este rentabil ca un client final sau un integrator de sistem să îi angajeze. Prin urmare, aceştia apelează la o fabrică de software care îi deserveşte în funcţie de necesităţi. Fabricile de software au legături active cu zeci de beneficiari, ceea ce le permite să aibă un grad ridicat de utilizare a consultanţilor. Astfel se oferă calitate la un cost mai mic, deoarece se elimină problemele legate de folosirea incompletă a resurselor pe care le au cei ce angajează astfel de programatori pe care nu îi pot utiliza tot timpul. Avantajele fabricilor de software sunt cunoscute de multă vreme în Occident şi au început să fie apreciate şi pe piaţa românească.


Cea mai mare echipă SAP-ABAP
Crystal System are la ora actuală cea mai mare echipă de programatori ABAP din Europa de Sud Est. Cei 75 de programatori deservesc companii multinaţionale la cel mai înalt nivel.


Lider în Business Intelligence
Hyperion şi SAP BW reprezintă două zone de business în care Crystal System şi-a extins cu succes activitatea, având la ora actuală cea mai mare echipă de consultanţi Hyperion din regiune.


Echipă Java/.NET dinamică
Crystal System îşi extinde în mod activ echipa de programatori Java şi .NET, având ca ţintă formarea unei echipe de 100 de persoane în următorii doi ani.


Partener Microsoft
În dorinţa de a deservi companiile locale care doresc să instaleze un sistem ERP, compania Crystal System a stabilit o relaţie de parteneriat cu compania Microsoft, dorind să promoveze produsele Microsoft Dynamics NAV şi Microsoft Dynamics AX.


Core Supplier IBM
Începând cu anul 2006, Crystal System a devenit Core Supplier al companiei IBM, cu care are o relaţie de continuă colaborare bazată pe seriozitate şi calitate.


Clienţi internaţionali
Beneficiarii serviciilor companiei Crystal System sunt companii multinaţionale, precum FIAT, Pirelli, Deustche Bank, Johnson&Johnson, Siemens, Cora, Metro, Carraro; companii de consultanţă globale: IBM, KPMG, Accenture, Athos-Origin sau companii regionale: S&T, Romsys, Acctus şi Northdoor (Irlanda).


Parteneriate academice
Crystal System întreţine în mod constant parteneriate academice cu Academia de Studii Economice din Bucureşti şi ASEM, Chişinău, cu care conlucrează pentru a răspunde deficitului de resurse umane din piaţă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
weebo
acest canzio este un nenorocit, o zdreanta ,o hahalera.
30 Aprilie 2009, 02:39:02
Stefan
E doar reclama, am prieteni care au lucrat in Crystal System si au fost dati afara pe motiv de criza, altora nu li s-au platit salariile. Citim doar zambetul unui personaj care reuseste sa pacaleasca tinerii, profita de inteligenta angajatilor si mai pe romaneste le mai da si cate un sut in fund, super firma ce sa mai zic. Pentru cei care cauta un loc de munca relativ sigur aveti grija in alegerea voastra.
13 Iulie 2010, 05:36:32
rook
unele fete se lauda ca ar lua salarii de1500-2000e plus deplasari in italia. care sa fie adevarul? chestia ka hahaleaua se imbogateste pe spinarea romanilor asa sunt toti acesti investitori(romi) trebuie sa ne trezim sa fim noi insine si sa fim mandri ca suntem romani
10 Ianuarie 2011, 01:37:00
Rosario
Ciao Canzio, sono Rosario di mazara del vallo-Sicilia. Siamo stati colleghi universitari a pisa in Informatica e dormito nella stessa pensione nell'anno 1975/76. Ad aprile poi io mi sono laureato. Io nella foto ti conosco, sono certo che sei Tu. Io mi vedo ogni anno con altri colleghi universitari che tu conosci: Angelino Gradizzi, Alberto Franceschini e Cimaroli. Mi piacverebbe, se fossi veramente Tu, come credo, e se mi rispondessi. Ciao aspetto una tua risposta, saluti Rosario
19 Octombrie 2016, 03:36:41