Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Agenţiile de siguranţă publică nord-americane au ales soluţiile Intergraph de administrare a situaţiilor de urgenţă

29 Iunie 2008



Aplicaţiile integrate încurajează schimbul de date între agenţii şi jurisdicţii pentru a îmbunătăţi eforturile de intervenţie rapidă în situaţii de urgenţă. Din ce în ce mai numeroasele agenţii de siguranţă publică din America de Nord demarează proiecte realizate cu soluţiile Intergraph pentru managementul acţiunilor de prevenire, răspuns şi raportare a situaţiilor de urgenţă. Alegerea continuă a suitelor de programe Intergraph evidenţiază ascensiunea companiei către o poziţie de leader pe piaţă globală de soluţii pentru siguranţa publică. Soluţiile Intergraph pentru administrarea situaţiilor de urgenţă sunt folosite pentru a proteja mai mult de 1 din 12 oameni de pe planetă. Acum următoarele agenţii se alătură organizaţiilor de securitate din întreaga lume, pentru a dezvolta capacitatea de partajare a datelor pusă la dispoziţie de programul integrat de siguranţă publică al Intergraph.


Statele Unite ale Americii
Regiunea Mercer, Pa. Poliţia, Pompierii şi Ambulanţa: Serviciul de Siguranţă Publică din regiunea Mercer, localizată în partea de nord-vest a statului Pennsylvania, la graniţa cu Ohio, care deserveşte 120.000 de persoane, a ales să conteze pe tehnologiile Intergraph pentru diviziile sale de Poliţie, Pompieri şi Ambulanţă.
Shreveport, La. Poliţia şi Pompierii: Ofiţerii de poliţie şi pompierii din a treia cea mai mare zonă metropolitană a Louisianei au adăugat la suita de programe Intergraph pentru siguranţa publică pe care deja o foloseau, programul pentru dispecerat mobil tot de la Intergraph.
Administraţiile regiunii Athens-Clarke, Ga.: Poliţia regiunii Athens Clarke şi Poliţia Universităţii din Georgia implementează în momentul de faţă o suită de tehnologii Intergraph pentru a asigura siguranţa şi securitatea celor care vizitează, trăiesc sau lucrează în acest oraş universitar.


Canada
Poliţia şi Serviciul de Pompieri din Hamilton (Ontario): Serviciile de Poliţie şi Pompieri din Hamilton sunt clienţi ai Intergraph de mai bine de 15 ani şi au acum cea mai nouă versiune a soluţiei de administrare a situaţiilor de urgenţă de la Intergraph, pentru a deservi cei 528,000 de cetăţeni care locuiesc în comunitatea din capătul vestic al Lacului Ontario.
“Ne bucurăm că am trecut uşor la sistemul de dispecerate controlat de computer dezvoltat de Intergraph” a spus Căpitanul Mike Schockley de la Poliţia Regiunii Athens-Clarke. “Funcţionalităţile de interoperabilitate oferite de sistem între agenţii şi jurisdicţii au permis jurisdicţiei noastre să dezvolte un parteneriat cu Poliţia Universităţii din Georgia care s-a ataşat în sistem ca un satelit. Mulţumită programului pentru siguranţă publică, regiunea Athens-Clarke, din care face parte Universitatea din Georgia, va avea o comunitate şi un mediu universitar mai sigure. Acum, pe măsură ce ne îndreptăm spre ultimele etape ale implementării sistemului de administrare a datelor, ce urmează să fie lansat în această vară, ne aşteptăm la acelaşi nivel excelent de colaborare tehnică şi consultanţă.
“Serviciul de Poliţie din Hamilton foloseşte de mai bine de 15 ani Intergraph CAD, care a fost primul şi singurul sistem CAD pe care l-am folosit”, spune Mark Allan, Administratorul sistemului de comunicare de la Poliţia din Hamilton. “Primul nostru parteneriat a fost avangardist şi încă îi consideram cei mai buni din domeniu. Folosit acum pentru ambele servicii de urgenţă, poliţia şi pompierii, sistemul s-a dovedit de nepreţuit de nenumărate ori.“
,,Suntem încântaţi de parteneriatul pe care agenţiile noastre, Serviciul de Poliţie din Shreveport şi serviciul 9-1-1 din Caddo
l-au încheiat cu Intergraph pentru dezvoltarea unui sistem de date mobile pe toată suprafaţa jurisdicţiei Caddo, pentru toate agenţiile de siguranţă publică. Dorim ca acestea să comunice mai eficient şi să facă schimb de date într-o reţea de informaţii comună”, a spus Administratorul serviciului 9-1-1 din Caddo, Martha Carter. “Considerăm că utilizarea soluţiei de date mobile de la Intergraph va oferi agenţiilor noastre flexibilitate şi ne va permite să obţinem interoperabilitate reală a datelor între toate agenţiile noastre de siguranţă publică.“
“Soluţiile Intergraph pentru administrarea situaţiilor de urgenţă oferă agenţiilor de siguranţă publică avantaje esenţiale pentru reuşita misiunilor de salvare desfăşurate de către operatori, dispeceri şi a oamenilor de ordine care ajung primii la locul incidentului”, a spus Reid French, vicepreşedinte executiv şi director de operaţiuni al Corporaţiei Intergraph. Suntem onoraţi să încheiem parteneriate cu aceste agenţii, să le susţinem eforturile de protejare şi asigurare a securităţii şi a vieţii celor care vizitează, trăiesc şi lucrează în aceste comunităţi.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite