Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Încă două universităţi din România acceptate în programul educaţional al Intergraph

29 Iunie 2008



Anul 2008 a mărit lista instituţiilor româneşti de învăţământ superior afiliate la programele educaţionale Intergraph cu încă doi membri. Universitatea din Craiova şi cea din Sibiu au candidat cu succes la obţinerea statutului de Laborator de Cercetare Înregistrat al Intergraph.
Programul educaţional RRL (Registered Research Laboratory) este oferit de Intergraph universităţilor, laboratoarelor şi instituţiilor de educaţie superioară din întreaga lume. Acest program oferă studenţilor, profesorilor şi cercetătorilor, tehnologii de ultimă generaţie şi consultanţă pentru dezvoltarea activităţilor practice de cercetare. Alături de Intergraph cercetătorii au posibilitatea să analizeze noi direcţii şi au puterea să influenţeze domeniul lor de activitate. În program pot participa universităţi, laboratoare şi colegii ce folosesc tehnologie geospaţială ca bază pentru proiectele de cercetare şi, în general, instituţiile de educaţie superioară care folosesc programe pentru proiectele lor de cercetare.
În acest program mai sunt înscrise până în prezent din România, Universitatea Dimitrie Cantemir din Bucureşti şi Universitatea Valahia din Târgovişte.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite