Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Scop Computersaniverseaza 10 ani

26 Octombrie 2004



SCOP Computers sarbatoreste 10 ani de activitate, timp in care a devenit una dintre cele mai cunoscute companii din piata romaneasca de solutii IT&C.


Alexandru VisanIn cei 10 ani de activitate, Scop Computers si-a castigat o certa reputatie intre firmele de distributie de echipamente si solutii IT&C din Romania, reusind deopotriva sa impulsioneze dezvoltarea pietei de profil si sa-i satisfaca exigentele.


„Ne-am propus inca de la infiintare (1994) sa fim principalii promotori ai solutiilor IT in piata romaneasca, sa oferim partenerilor si clientilor suport de calitate si concepte de business inovatoare, si, nu in ultimul rand, sa oferim angajatilor nostri oportunitatea unei cariere de succes“, declara Alexandru Visan (foto), director general al companiei.


Urmand calea succesului, Scop Computers s-a dezvoltat de la an la an, ajungand la performante deosebite: de la 12 angajati in 1994, la 160 in prezent; de la o cifra de afaceri de 5 milioane$ in 1994, la 46 milioane$ in 2003.


„In cei 10 ani am oferit partenerilor nostri o relatie profesionala de calitate, caracterizata prin stabilitate, experienta, expertiza, oportunitati de dezvoltare, precum si o relatie umana speciala bazata pe onestitate, respect si intelegere. Increderea pe care am castigat-o in timp, ne motiveaza sa continuam”, afirma Alexandru Visan.


In prezent, Scop Computers ofera clientilor sai suport pe 4 niveluri de competenta prin utilizarea celor mai performante instrumente de lucru si promovarea de solutii (securitate, document management, stocare date, etc). „Modelul nostru de business este structurat pe doua directii strategice: distributie clasica de echipamente – prin reteaua noastra de partener – si distributie cu valoare adaugata – prin oferirea de solutii adresate proceselor de business critice pentru activitatea companiilor si oportunitati de dezvoltare a acestora”, adauga Alexandru Visan.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite