Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

LLP Bucharest, al doilea an in topul partenerilor Microsoft Dynamics

08 Iulie 2008



Pentru al doilea an consecutiv, LLP Bucharest este cel mai important partener pentru soluţiile Dynamics. Pentru perioada 1 iulie 2007 – 30 iunie 2008 (corespunzătoare anului fiscal Microsoft), LLP Bucharest a avut cea mai mare cifră de afaceri pentru soluţiile ERP (Enterprise Resource Planning) Microsoft Dynamics, realizând cele mai numeroase proiecte din România pentru această gamă de soluţii. LLP s-a plasat pe primul loc în clasamentul Microsoft şi pe anul fiscal precedent, an încheiat la 30 iunie 2007.
“Compania noastră a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri pentru soluţiile Microsoft Dynamics de peste 90% pentru anul fiscal 2008 în comparaţie cu anul precedent. LLP are o cotă de peste 30% dintre implementările de Microsoft Dynamics din România, primul loc în clasamentul Microsoft fiind o confirmare a consolidării poziţiei de lider.” a precizat Robert Komartin, Managing Director – LLP Bucharest.
LLP Bucharest a realizat o cifră de afaceri totală de 2,2 milioane Euro pentru întreg anul 2007 (o creştere cu 55% faţă de anul precedent). Pentru anul 2008, LLP Bucharest a planificat o cifra de afaceri de 2,9 milioane EUR, reprezentând o creştere cu peste 30% a cifrei de afaceri din 2007. Începutul anului 2008 a consemnat şi extinderea grupului LLP. În prezent, LLP Group este reprezentată în 9 ţări, fiind deschise noi filiale în Rusia, Belgia şi Luxemburg.
Tot pentru al doilea an consecutiv, LLP Bucharest a obţinut calitatea de membru în Microsoft President’s Club. Microsoft President’s Club reuneşte o elită formată din aproximativ 5% dintre partenerii Microsoft, confirmarea prezenţei LLP în acest club fiind o recunoaştere a competenţelor acumulate şi a proiectelor realizate. Companiile membre President’s Club au acces rapid la noile versiuni ale produselor Microsoft, putând contribui activ la definirea liniilor directoare de dezvoltare a viitoarelor tehnologii Microsoft.


“LLP Bucharest şi-a consolidat poziţia pe piaţa de soluţii ERP din România, printre clienţii săi regăsindu-se jucători importanţi pe piaţa autohtonă. IKEA Romania, Schmitz Cargobull, Stihl, AGIP România - sunt numai câteva dintre numele noi de clienţi de Microsoft Dynamics NAV din portofoliul nostru.” a declarat Robert Komartin. “Este de remarcat şi poziţia de lider pe piaţa soluţiilor Microsoft Dynamics AX, soluţia ERP de la Microsoft dedicată companiilor mari, o piaţă destul de aglomerată în ultima vreme. LLP Bucharest este singurul partener Microsoft România care a finalizat proiecte de Microsoft Dynamics AX, având deja 10 proiecte încheiate pe piaţa autohtonă. Printre numele importante se numără: REBU, Fresenius Medical Care, SIDEM şi Aleximi-THIMM.” a continuat Robert Komartin. LLP Bucharest este primul partener Microsoft care a localizat versiunile 3.0 şi 4.0 pentru soluţia Microsoft Dynamics AX (anterior Axapta), asigurând în acest mod o aliniere totală a produsului la cerinţele companiilor din România, produsul localizat de LLP Bucharest fiind astfel compatibil cu reglementările legislative din Romania şi cu nevoile companiilor autohtone.


--------------------------------------------------------------------------------





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite